Kehitys 21.8.2014
TEKSTI Christina Boman
KUVAT Kristiina Kurronen / Otavamedia

Lasten suusta – lue hauskimmat möläytykset!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Olimme juuri menneet naimisiin, ja vihkitoimituksen jälkeen tyttäremme tokaisi: ’Olipas harvinaisen typerä juttu!’”

”Kerran tyttäremme huudahti lähikaupan maitohyllyllä: ’Äiti, etkös säkin ollut ennen sutenööri?’ Olin toiminut konsulenttina.”

”Kysyin kaksivuotiaalta taaperolta, olisiko hän halunnut hypätä reppuselkään, johon tomera poika totesi: ’On mulla omatkin jalat!’”

”Kuopukseni makoili isänsä kainalossa ja katseli tv:tä. Kysyin sitten, onko kiva katsella Pikku Kakkosta isin kainalosta. Tyttäreni tokaisi: ’Ei, kun katson sitä teeveestä.’”

”Esikoiseni kysyi eräänä päivänä: ’Äiti, onko mun pää kauhean iso?’ Hämmästelin kysymystä, johon poikani totesi: ’Mulla nimittäin on varmaan tosi isot aivot, kun oon niin hyvä matikassa.’”

”Mieheni oli poikamme kanssa uimahallissa. Viereen tuli tukevahko mies riisumaan, jolloin poikamme totesi: ’Hei, ei pojilla ole tissejä, tytöillä vain on tissit!’ Hetken kuluttua sama setä alkoi pukea vaaleaa alusasua. Poikamme jatkoi höystämistä: ’Sinä olet heti niin kuin lumiukko!’”

”Olin viettämässä aikaa lastenlasteni kanssa, kun kerroin, että meillä on ukin kanssa 40-vuotishääpäivä. Nuorimmainen kurtisteli hetken kulmiaan ja kysyi: ’Tuleeko teille nyt vauva?’”

”Tyttäremme tokaisi ruokapöydässä: ’Mikä on maailmassa tärkeintä? Se, ettei juokse villasukat jalassa!’”

”Olimme laivalla, ja tyttäremme lähti siellä vähän vaeltelemaan omille teilleen. Isoveli katseli siskonsa puuhia noin parinkymmenen minuutin ajan, kunnes totesi: ’tuosta ei hyvää seuraa!’ ja lähti itse perään.”

”’Ihmisillä on isoja kikkeleitä’, totesi Aki, 3, miesten saunavuorolla.”

”Lapset olivat lähdössä tarhaan ja poika, 4, olisi halunnut ottaa purkkaa mukaan. Sanoin, ettei tarhaan saa ottaa purkkaa. Poika siihen, että mistäs sinä sen muka tiedät. Vastasin, että olen itsekin ollut pienenä tarhassa ja koulussa, eikä sinne tosiaankaan saanut viedä purkkaa. Poika napsautti takaisin: ’AHA, no siinä tapauksessa sun pitäis kyllä kaupassa muistaa ilman ostoslistaakin, mitä pitää ostaa, jos sulla kerran on niin hyvä muisti!’”

”Lapsemme karkasi pihalle ilman sukkia ja kenkiä. Komensin sisälle, ennen kuin tulee räkätauti. Poika tuumasi sisälle tullessaan: ’Ehdinpäs ennen räkätautia!’”

”Mieheni laittoi vapun kunniaksi ylioppilaslakin päähänsä. Tyttäremme kysyi: ’Isi, onko sulla ikioma morsiustanssilippis?’”

”Neljävuotias tyttömme kysyi kerran: ’Miksi siskolla on tuommoiset naurukolot ja mulla ei?’ Hymykuopista siis oli kyse.”

”Kolmevuotias poikani kysyi tänään: ’Äiti, silloin kun sinä olit yhtä pieni kun minä nyt, niin miten sinä suojauduit etteivät ne dinosaurukset syöneet sinua?’”
”Tyttäremme pohdiskeli eräänä päivänä tulevaisuuden suunnitelmiaan: ’Mä olen nyt muskarissa, sitten mä olen eskarissa ja sitten mä lähden Venäjälle kouluun, mutta sinne mä lähden jo yöllä, kun sinne pitää tepsutella niin pitkä matka.’”

”Kolmevuotias kummityttöni oli kävelyllä mummunsa kanssa hautausmaalla, joka sijaitsi kodin lähistöllä. Tyttö katsoi mummua ihmeissään ja huudahti: ’Kato, mummu, kuinka paljon hiekkalaatikoita!’”

”Kaveri oli poikansa kanssa meillä juhlissa, ja kun kehuin pojan asua hienoksi, hän vastasi: ’Joo, mulla on tää servettikin kaulassa!’”

”Pojalla oli taskussaan omaa rahaa, kun menimme kauppaan. Kyselin sitten, että mitäs olet meinannut rahallasi ostaa. Ja vastauseksi sain, että pikkusiskon.” 

Lähde: Kaksplus.fi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: