Tositv-pari Akin ja Ritan vauva sai nimen isoäidiltä – ”Se on normaali nimi meidän suvussa”

Etunimet Donna ja Bebiina ovat molemmat harvinaisia Suomessa. Aki vastaa Instagram-tarinassaan, että mikä on toisille epänormaalia, on toisille normaalia.

Teksti Tiina Länkinen
Kuvat OM-arkisto
Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen
Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen onni täydentyi kesällä tyttärellä. Pari oli kärsinyt lapsettomuudesta.

TV:stä tutut Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen viettivät viikonloppuna pienen tyttövauvansa ristiäisjuhlaa. Kesäkuisen lapsen nimi paljastui juhlassa lähipiirille ja samana päivänä Instagram-kuvassa suurelle yleisölle. Pikkuisesta tuli Donna Bebiina.

Nimi on puoliksi italiaa ja puoliksi perintöä. Aki kertoi Instagram-tarinassaan sunnuntaina, että nimipari oli vanhempien mukaan hyvin yhteen sointuva ja siihen päädyttiin jo keväällä raskausaikana.

Keskustelupalstoilla porilaisjulkkisten nimivalintaa on kommentoitu erikoiseksi. Aki vastaa Instagram-tarinassaan, että mikä on toisille epänormaalia, on toisille normaalia: Donna tarkoittaa italian kielessä naista. Bebiina on Akin äidin ensimmäinen etunimi.

– Se on meille normaali meidän suvussa, Aki kertoo.

Nimellä haluttiin kunnioittaa Donnan isoäitiä, joka on auttanut pienokaisen vanhempia paljon heidän koko yhteisellä kuuden vuoden taipaleella.

– Äidin rakkaus ulottuu kaikkialle sinne, missä äiti kulkee.

Juhlapäivänä Ritan silmiin oli tullut arvostelevia kirjoituksia nimivalinnasta. Omassa Instagram-tarinassaan Rita toteaa, että yleinen ja suosittukin nimi olisi varmasti kirvoittanut ikäviä mielipiteitä netissä.

Aki ja Rita ovat julkisesti kertoneet, että he saivat tietää raskaudesta vuosia kestäneen yrityksen jälkeen.

Alun perin parivaljakko ponnisti julkisuuteen vuonna 2015 tositv-sarjasta Temptation Island Suomi.

Lue myös: 

Jemias, Meemi, Sarla, Tempo? Näitä nimiä on alle 20 suomalaisella – katso lista

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä