Viihdy Horoskoopit
21/04/2016

Äitihoroskooppi: Rapu on suojeleva ja tunteellinen äiti

Rapu on erinomainen äiti ja omistautuu vanhemmuudelle sataprosenttisesti. Lapsen kasvun tukeminen ja seuraaminen on rapuäidille sydämen asia.

Äitihoroskooppi: Rapu on suojeleva ja tunteellinen äiti

Rapu on erinomainen äiti ja omistautuu vanhemmuudelle sataprosenttisesti. Lapsen kasvun tukeminen ja seuraaminen on rapuäidille sydämen asia.

Rapuäiti luo lapsilleen turvallisen kodin, jossa he tuntevat olonsa rakastetuiksi ja arvostetuiksi. Ravuilla on erittäin herkkä äidinvaisto ja he osaavat aina lohduttaa juuri oikeilla sanoilla.

Empaattinen rapu on hyvä ja kärsivällinen kuuntelija. Hän ymmärtää lasten kasvuprosessiin kuuluvia oikkuja ja tunteita.

Rapuäiti haluaa tuntea itsensä tarpeelliseksi ja tekee kaikkensa perheen eteen. Ravun lapset ovat luovia ja mielikuvituksellisia ja he ilmaisevat tunteitaan vaivattomasti.

Perhe, yhteisöllisyys ja perinteet ovat rapuäidille tärkeitä ja hän järjestää mielellään perhetapahtumia tai vaikka koulun myyjäisiä. Äidillinen ja rento rapu on suosittu lastensa kavereiden keskuudessa, mistä hänen lapsensa ovat hyvin ylpeitä.

Rapuäidin kehityskohtia

Suojelevainen rapuäiti on valmis tekemään mitä vain lastensa puolesta – jopa siinä määrin, että lapset eivät opi huolehtimaan itsestään.

Tunteellinen rapu on luonteeltaan myös ailahtelevainen. Hän käy läpi erilaisia tunneskaaloja tämän tästä. Tunteiden vuoristoradan seuraaminen sivusta voi pelottaa ja huolestuttaa lapsia. Ravun tulee oppia hillitsemään tunteikkuuttaan perheen pienempien läsnä ollessa.

Kuuluisia Rapuäitejä

Pamela Andersson, Selma Blair, Gisele Bundchen, Erin, Edie Falco, Courtney Love, Jessica Simpson.

Lue kaikki äitihoroskoopit!

Lue myös:

Lapsihoroskooppi: Tällainen lapsesi on luonteeltaan
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Ravun laaja luonnekuvaus

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.