Viihdy Horoskoopit
19/04/2016

Lapsihoroskooppi: Rapu on herkkä ja myötätuntoinen

Rapulapsi on huomaavainen, luova ja herkkäsieluinen. Hän luo kiinteän siteen huoltajaansa.

Lapsihoroskooppi: Rapu on herkkä ja myötätuntoinen

Rapulapsi on huomaavainen, luova ja herkkäsieluinen. Hän luo kiinteän siteen huoltajaansa.

Rapu 21.6.–22.7.

Kiltti, rakastava ja myötätuntoinen rapulapsi auttaa vanhempiaan parhaansa mukaan. Samaan aikaan hän on myös jokseenkin ailahtelevainen ja itkuherkkä, ja kaipaa runsaasti vanhempiensa huomiota.

Herkillä rapulapsilla on taipumusta tunnesyöpöttelyyn. He käsittelevät ahdistuksen ja vieroksumisen tunteita laittamalla jotain suuhunsa. Näin ollen rapulapsen vieroittaminen imetyksestä voi olla vaikeaa.

Rapulapsi viihtyy mieluummin kodin tutussa ja turvallisessa ympäristössä kuin ulkona. Rapu on äidillinen merkki, ja rapulapsi tykkää hoivata pehmoleluja tai perheen lemmikkiä. Kasvaessaan hän itsenäistyy ja alkaa viihtyä itsekseen.

Rapulapsi: pidetty ja lojaali ystävä

Rapulapsi solmii helposti uusia ystävyyssuhteita silloin, kun hän on oikealla tuulella. Hän on erittäin pidetty ja lojaali ystävä.

Hellyttävä pikkurapu rakastaa osallistua keittiöpuuhiin ja sisustamiseen. Hänellä on erinomainen huumorintaju ja tarkka visuaalinen silmä. Hän on lahjakas pikku maalari ja piirtäjä, ja hän lukee ja katselee mielellään muun muassa kuvakirjoja.

Rapulapsella on tarkka näkö- ja kuulomuisti. Hänestä voisikin tulla menestynyt valokuvaaja, taiteilija, esiintyjä tai stylisti.

Lue kaikki lapsihoroskoopit!

Lue myös:
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.