Viihdy Kilpailut
06/03/2017

Äänestä kaunein Muumi-lastenvaatesetti ja voita se omaksesi!

Mainos

Osallistu Martinexin kilpailuun ja äänestä kivoin Muumi-lastenvaatekokonaisuus. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kolme voittajaa, jotka saavat valitsemansa setin palkinnoksi.

Vuosi 1992 oli vuonna 1986 perustetun suomalaisen perheyritys Martinexin tarinalle merkityksellinen, sillä silloin alkoi yhteistyö Muumien kanssa. Muumi-vaatteiden suosio onkin jatkunut aina tähän päivään asti.

Nyt haluamme kuulla sinun mielipiteesi: kerro meille, mikä ohessa olevista Muumi-lastenvaatekokonaisuuksista on suosikkisi ja voit voittaa sen omaksesi!

Vastaa kyselyyn ja voita Martinexin Muumi-lastenvaatesetti. Arvomme yhteensä kolme kuvissa näkyvää lastenvaatekokonaisuutta kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Yhden palkinnon arvo on valitsemastasi kokonaisuudesta riippuen noin 50-60 euroa. Kampanja on voimassa 6.3.–2.4.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Tutustu verkkokauppa Martinexin tarjontaan tarkemmin: Martinex.fi

Valitse suosikkisi klikkaamalla kuvia!

Näet kaksi kuvaa kerrallaan: valitse kustakin esitetystä kuvaparista klikkaamalla oma suosikkisi. Sen jälkeen ohjelma tarjoaa suosikkisi rinnalle uutta kuvaa, ja voit jälleen valita näistä mieluisamman. Lopuksi näet ainoastaan sen kuvan, josta tykkäsit ylitse muiden.

Osallistu suosikkisi arvontaan!

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Kommentit

Olkoot söpöjä, mutta en enää ikinä osta tämän merkin vaatteita. Joulukuussa erehdyin ostamaan muumipyjaman ja muumi-jumpsuitin, kun olivat niin söpöjä. Monta kertaa eivät ole ehtineet päälle, ja ovat jo ihan järkyttävässä kunnossa.

nii…klikkaillaan vaan niin aina tulee uusi kuva…kilpailuun osallistunuminen lienee vapaaehtoista…onhan se pesutavallakin/lämpötilalla/rumpukuivauksella oma osuutensa vaatteen kestävyyteen…tiedän perheen jossa KAIKKI pestään vähintään 60 asteen pesussa ja pahaa jälkeä on syntynyt….

En saanut kokoa muutettua?? Eli jos voitan poikasetin niin kiitos koossa 86 eikä 56cm ;)

Jos voittaisin niin siinä olisi ensimmäinen söpö muumivaate mahdollisesti seuraavana vuonna syntyvällä ensimmäiselle lapselleni. :D

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti