Viihdy
04/12/2016

Lohi-pinaatticannellonit/Tuoksussa Basilikaa

Lohi-pinaatticannellonit/Tuoksussa Basilikaa

tuoksussa_basilikaa

250 g cannelloneja
loraus rypsiöljyä ♥
450 g lohta ♥
1 sipuli ♥
2 valkosipulinkynttä ♥
200 g pinaattia ♥
muutama kukinto parsakaalia (maun mukaan) ♥
100 g Violan yrtti- tuorejuustoa ♥
ripaus suolaa
mustapippuria

Kastike

500 g paseerattua tomaattia
100 g Violan Yrtti- tuorejuustoa ♥
noin 40 g pinaattia ♥

Päälle

noin 100 g juustoraastetta ♥

Poista lohifileestä nahka ja ruodot ja leikkaa lohi melko pieniksi suikaleiksi. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Kuullota sipuleita öljyssä paistinpannulla. Lisää lohisuikaleet ja mausta ripauksella suolaa. Huuhtele parsakaali, hienonna muutama kukinto ja heitä lohien sekaan. Lisää tuorejuusto ja pinaatit. Hauduta hetki ja mausta mustapippurilla.
Täytä cannelloniputket lohiseoksella. Käytä apuna pikkulusikkaa. Lado täytetyt cannellonit vierekkäin voideltuun uunivuokaan tai leivinpaperin päälle.

Valmista kastike. Kaada paseerattu tomaatti kattilaan ja anna sen kiehahtaa. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatit. Mausta ripauksella mustapippuria. Kaada kastike cannellonien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä 225- asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Valmista sillä välin avokado-tomaattisalsa.


Avokado-tomaattisalsa

2 avokadoa ♥
4 tomaattia ♥
puolikkaan sitruunan mehu ♥
puolikas pienestä sipulista ♥
pinaattia ♥
mustapippuria
(suolaa)

Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Poista pehmeä sisus. Kuutioi tomaatit. Halkaise avokadot ja poista siemen. Kuutioi hedelmäliha kuoressa ja poista lusikalla. Sekoita avokadot ja tomaatit. Purista sekaan sitruunan mehu. Kuori sipuli ja leikkaa hienoksi silpuksi. Hienonna pinaatti. Lisää sipulit ja pinaatit salsan sekaan ja mausta ripauksella mustapippuria ja suolaa. Tarjoa salsa cannellonien kanssa.

♥ = Löydät tuotteesta Sydänmerkki-vaihtoehdon

Tuoksussa Basilikaa -blogin löydät täältä.

Siirry äänestämään