Viihdy Osallistu Kaksplussan tekoon
20/03/2017
Eveliina Huotarinen voitti Kaksplussan ensimmäisen Äidin oma päivä -kisan.

Hae mukaan Äidin oma päivä -kisaan – voita itsellesi hemmottelupäivä ja upea tyylimuutos!

Kaksplussan Äidin oma päivä -kisa on taas täällä! Voit voittaa itsellesi ihanan hemmotteluhetken arjen keskelle: voittaja meikataan, stailataan ja kuvataan tulevaan Kaksplus-lehteen.

Hae mukaan Äidin oma päivä -kisaan ja voit päästä Otavamedian studiolle meikattavaksi ja stailattavaksi sekä lehtikuvauksiin. Kaikki pienten lasten äidit, jotka haluavat hetken hemmottelua arkeensa, ovat tervetulleita osallistumaan kilpailuun – voit myös vinkata kisasta ystävällesi.

HAKU ON NYT PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistuneille.

Päivästä tehdään juttu toukokuun Kaksplus-lehteen ja äiti saa toimituksen valitsemat parhaat kuvat muistoksi myös itselleen. Voittaja voi myös esittää toiveita stailaukseen, jos hän haluaa esimerkiksi kokeilla jotain uutta tyyliä. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa.  Voit osallistua sunnuntaihin 26.3. mennessä.

Näin haet mukaan Äidin oma päivä -kisaan:

  • Täytä alla oleva lomake huolellisesti.
  • Lisää itsestäsi kuva, jossa kasvot näkyvät hyvin.
  • Muista laittaa hyvälaatuisen kuvan lisäksi perustelu, miksi juuri sinä ansaitsisit Äidin oman päivän!

Kisan voittaja valitaan lukijaäänestyksellä Kaksplus.fi:ssä. Kaksplussan esiraati valitsee äänestykseen pääsevät äidit. Heidän kuvansa ja perustelunsa julkaistaan Kaksplus.fi:ssä, ja lukijat voivat äänestää, kenet äideistä he haluavat nähdä lehdessä stailattuna kertomassa oman tarinansa.

Eniten ääniä saanut voittaja kuvataan huhtikuussa Otavamedian studiolla Helsingissä. Kisan voittajan upeat kuvat nähdään Kaksplussan numerossa 4, joka ilmestyy 3.5.2017.

Täytä alla oleva lomake!

 

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.