Viihdy
04/12/2016

Suolainen uunijuustokakku/Frutti di Mutsi

Suolainen uunijuustokakku/Frutti di Mutsi

fruttidimutsi_uunijuustokakku

Pohja:

Real -leipää

Täyte:

1 pkt Saarioinen makukinkku Chipotle – BBQ

100 g Atria palvikinkkua
1 dl Emmental 17% -punaleimajuustoa
1 prk Flora ruokakermaa
2 Kananmunaa
2 prk Valio Viola Kevyttuorejuustoa Paprika -Chili
1 Punainen paprika
15cm pätkä purjoa
1 rkl Auran sinappi Makea Chili

Pinnalle:

Rucolaa
Paprikaa
Kurkkua
Kirsikkatomaatteja

Voitele 22 cm irtopohjavuoka kevyesti öljyllä. Vuoraa vuokan pohja real -leivällä niin, että ihan koko pohja peittyy leivällä. Kuutioi kinkut, paprika ja purjo pieniksi. Raasta juusto. Sekoita tuorejuusto, sinappi, ruokakerma ja kanamunat keskenään.Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään, jätä juustoraastetta vähän pinnalle. Kaada seos vuokaan real -leipien päälle, heitä pinnalle loput juustoraasteet ja paista uunissa 175 C n. 45 min tai kunnes massa on hyytynyt kunnolla. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Koristele runsaasti kasviksilla, kuin tekisit kakun päälle salaatin.

Kananmunia lukuun ottamatta kaikki ovat Sydänmerkillä varustettuja tuotteita. ♥

Frutti di Mutsi -blogin löydät täältä.

Siirry äänestämään