Viihdy
04/12/2016

Sydämellinen minttusuklaa-smoothiekulho (5 hengelle)/Goji & Avocado

Sydämellinen minttusuklaa-smoothiekulho (5 hengelle)/Goji & Avocado

gojiavocado

Tämä sydämelle ja mielelle hyvää tekevä smoothiekulho maistuu koko perheelle vaikkapa aamu-, väli- tai iltapalana. Raikkaaseen, aitoon mintun makuun yhdistyy suklaan suussasulava pehmeys. Banaanin ja avokadon lisäksi mukana on pehmeää tofua tuomassa täyteläistä rakennetta ja sydämelle hyviä kasviproteiineja. Kulho koristellaan granolalla sekä terveellisillä, herkullisilla marjoilla ja hedelmillä oman maun mukaan.

Pohja:

4 kypsää banaania ♥
4 kypsää avokadoa ♥
1 pkt Jalotofu Pehmeää tofua ♥
noin 1 dl Oatly kaurajuomaa

Lisäksi
minttusmoothieen:

1 nippu Järvikylän tuoretta minttua ♥
150 g pakastepinaattia ♥
noin 1 rkl hunajaa

suklaasmoothieen:

0,5 dl kaakaojauhetta
noin 1 rkl hunajaa

Päälle:

Finax Urkraft granolaa Inkivääri, Päärynä & Kurpitsansiemen ♥
tuoreita hedelmiä ♥

Kuori ja pilko banaani ja avokado, lisää pehmeä tofu ja hunaja ja soseuta ne tehosekoittimessa sileäksi, paksuksi smoothieksi.

Ota noin puolet tästä seoksesta toiseen kulhoon siksi aikaa, kun valmistat minttusmoothien. Lisää tehosekoittimeen jättämääsi toiseen puolikkaaseen minttusmoothien ainekset ja sekoita jälleen tasaiseksi smoothieksi. Kaada valmis seos annoskulhoihin.

Huuhtele tehosekoittimen kannu ja kaada sinne toinen osa “smoothiepohjasta” ja lisää suklaasmoothien ainekset. Sekoita jälleen tasaiseksi, sileäksi smoothieksi tehosekoittimessa. Lisää valmis suklaasmoothie kulhoihin minttusmoothien kaveriksi.

Koristele sydämelle hyvää tekevällä granolalla ja tuoreilla marjoilla sekä hedelmillä. Käytä koristelussa luovuutta ja mielikuvitusta, niin nämä smoothiekulhot katoavat lasten suihin alta aikayksikön!

♥ = Löydät tuotteesta Sydänmerkki-vaihtoehdon

Goji & Avocado -blogin löydät täältä.

Siirry äänestämään