Viihdy
04/12/2016

Tonnikalapasta/habanerokitchen

Tonnikalapasta/habanerokitchen

habanerokitchen

Calvo tonnikalaa 5 prk ( 250 g ) ♥
Torino täysjyvä capelli pastaa 500 g ♥
Valkoviiniä 1 dl
Valkosipulia 4 kynttä ♥
Kirsikkatomaatteja n. 10 kpl ♥
Keiju rypsiöljyä ♥
Persiljaa 1 pnt ♥
Sitruunan puolikas ♥
(merisuolaa) tarvittaessa
mustapippuria
Pecorino juustoa (parmesanjauhetta)

Pilko valkosipulit todella pieneksi silpuksi. Kuullota Keiju, rypsiöljyn kanssa noin 1-2 minuuttia. Lisää sekaan Calvo tonnikalat ja anna hautua pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää sekaan valkoviini ja anna poreilla hetki. Pilko tuoretta persiljaa reilusti. Lohkoa kirsikkatomaatit 2-3 osaan. Lisää molemmat pannulle. Keitä Torino Capelli pasta, runsaassa vedessä noin 7 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja lisää pannulle, tonnikalan sekaan. Kääntele kunnolla sekaisin. Purista sitruunanmehua joukkoon ja mausta mustapippurilla sekä pecorinojuustolla tai parmesanilla. Tarjoile heti.

♥ = Löydät tuotteesta Sydänmerkki-vaihtoehdon

habanerokitchen-blogin löydät täältä.

Siirry äänestämään