Yleinen 21.5.2018
TEKSTI Yhteistyössä NutriJunior
Mainos

Äidit ihastuivat lasten omaan maitojuomaan

Tunnettu perhebloggaaja Miia Metso haastoi yhdessä NutriJuniorin kanssa Kaksplussan lukijat testaamaan taaperoiden omaa maitojuomaa. Haasteeseen osallistui 40 äitiä tutustumaan lastensa kanssa NutriJuniorin helppokäyttöisiin ja terveellisiin maitojuomiin.

”Minusta on upeaa että on saatu niin paljon ravintoa ja vitamiineja lisättyä tuotteeseen.”

”Täydellinen tuote kesäretkille ja vaikka mökille! Helppo ottaa mukaan ja valmistaa missä vain”

Kolmen ensimmäisen ikävuoden aikana lapsi tuplaa pituutensa ja noin viisinkertaistaa painonsa. Siksi leikki-ikäisillä lapsilla on erilaiset ravitsemukselliset tarpeet kuin aikuisilla ja isommilla lapsilla. NutriJunior on 1-3 vuotiaille kehitetty maitojuoma joka sisältää lapsen kasvun ja kehityksen kannalta tärkeitä ainesosia kuten rautaa sekä D- ja C-vitamiinia. Osana monipuolista ja tasapainoista ruokailua NutriJunior- maitojuoma auttaa hyvänä vaihtoehtona turvaamaan lapsen riittävää ravintoaineiden saantia ja tarveellisiä elämäntapoja.

”Lapsi tykkäsi paljon, sanoi nam!”

”Mahtava maito nirsolle taaperolle!”

Monelle äidille tuttu tunne on huoli siitä saako lapsi ruuastaan tarvittavat vitamiinit ja ravintoaineet. Riittävästi ravintoaineita sisältävän monipuolisen ruokavalion tarjoaminen pienelle lapselle on tärkeää lapsen kasvun ja kehityksen kannalta. Pieni lapsi tarvitsee jopa 6 kertaa enemmän ravintoaineita painokiloa kohti kuin aikuinen. Samalla pienen lapsen mahalaukku on kuitenkin noin 5 kertaa pienempi kuin aikuisella. Tämän vuoksi jokaisesta lusikallisesta lapsen tulee saada suhteessa aikuiseen huomattavasti enemmän ravintoaineita.

 

 91% testiryhmän äideistä suosittelee NutriJunioria!

 

NutriJunior on tarkoitettu 1-3 vuotiaille lapsille. Maitojuomaa on saatavilla jauhemaisena, veteen sekoitettavana sekä valmiina maitojuomana. Lue lisää NutriJuniorista täältä!

Osallistu kilpailuun!

Äänestä houkuttelevin aamupalakattaus ja osallistu kilpailuun! Voit voittaa liput 4:lle Linnanmäelle ja Sealifeen (arvo 188 €). Kilpailun voimassaoloaika on 21.5.–1.7.2018.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

1. Nautiskelijan aamu
2. Pirteä herkkuhetki
3. Ilopillerin paussi
4. Puhtia päivään
5. Punaposken ateria
6. Hurjapään eväät
7. Raikas välipala
8. Naminallen kattaus
9. Pinkkiä ja purppuraa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: