Yleinen 7.5.2018
TEKSTI Yhteistyössä SyylEnd
Mainos

Kummallisia myyttejä syylänpoistosta – älä usko kaikkea, mitä kuulet!

Syyliä on aikojen saatossa yritetty poistaa niin rohdoksilla kuin ilmastointiteipilläkin. Turvallisia ja tutkittujakin tapoja on, eli aivan kaikkia kansanperinteitä ei kannata päästää syyläisen ihon alle.

”Syylät lähtevät kuivattamalla! Tiputa syylän päälle omaa sylkeä, etikkaa, kynsilakkaa, liimaa, pihkaa, voikukan maitiasnestettä tai piharatamotahnaa.

Syylien ”hoito-ohjeita” kuunnellessa tuntuu välillä, kuin olisi astunut keskelle keskiaikaa. Vanhat uskomukset voivat kuulostaa nykyihmisen korvaan hyvin erikoisilta eikä niillä valitettavasti ole tutkitusti tehoa syylien poistamisessa.

Joten oiotaanpa nyt vähän syylien hoitoon liittyviä harhakäsityksiä.

Ensinnäkin, syylien esiintyminen on hyvin yleistä: syyliä on koko väestöstä noin 10 prosentilla ja lapsista peräti 33 prosentilla. Syylät tarttuvat herkästi lapsille, joilla immuunijärjestelmä ei ole vielä riittävän kehittynyt sekä ihmisille, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä.

Jos lapsen iholle ilmestyy yksi tai useampia syyliä, ei ole syytä huoleen. Syylät kasvavat kehon eri puolilla yhden tai useamman syylän ryhminä. Syyliä voi esiintyä sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Ihon päälle laitettavat tahnat, liimat ja etikat lähinnä ärsyttävät ihoa. Syylän hoidossa niistä ei ole todistettua hyötyä.

Syylän aiheuttajana HPV-virus

”Neutraloi alue, jolle syylä on syntynyt! Kieputa syylän ympäri ja päälle pieni kerä puuvillalankaa ja anna langan kuivattaa syylää yön yli tai hiero syylää kivellä muutamia kertoja päivässä parin viikon ajan.”

Syylän hoitaminen langalla on suurin piirtein yhtä tehokasta kuin katkenneen jalan hoitaminen puuvillalla.

Syylä ei säikähdä lankaa eikä kiven kosketusta. Sen aiheuttajana on ihmisen papilloomavirus eli HPV-virus. Syylästä pääsee eroon ainoastaan poistamalla tai tuhoamalla HPV-viruksen infektoimat solut.

Lämpimässä ja kosteassa ympäristössä viihtyvä HPV-virus tarttuu herkästi uimahalleissa ja urheilutiloissa. Syylät tarttuvat helposti myös perheen sisällä tai muun suoran kosketuksen yhteydessä esimerkiksi ystävysten kesken.

SyylEnd itsehoitosarja

SyylEnd Original ja SyylEnd PEN poistavat syylät tehokkaasti ja kivuttomasti muurahaishappovalmisteella, joka kuivattaa syylät juuresta alkaen. Syylät hoidetaan tuotteilla kerran viikossa ja käsittely kestää vain muutaman sekunnin ajan. Syylän poistamiseen tarvitaan keskimäärin 5–15 hoitokertaa.

SyylEnd Original sopii koko perheelle. Riittoisaa liuosta voi käyttää usean syylän hoitoon. SyylEnd PEN soveltuu erityisesti perheen pienimmille. Tuote on tarkoitettu yksittäisille ja pienikokoisille syylille. Kätevässä syyläkynässä on tarkka annostelukärki.

Koko perheelle sopiva SyylEnd FREEZE jäädyttää syylän juuriin asti erittäin kylmällä typpioksidikaasulla. Sen jäädytysvaikutus on välitön ja usein riittää jopa yksi hoitokerta. Tuote soveltuu parhaiten käytettäväksi paksummille ihoalueille.

Osallistu syyläbingoon ja voita liput huvipuistoon neljällle!

Testaa onko syylänhoitotaitosi ajan tasalla! Valitse vaihtoehdoista aina parempi ja jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Voit voittaa liput neljälle Linnanmäelle tai Särkänniemeen! Lippujen arvo jopa 164 euroa.

Kilpailu päättyy 3.6.2018 asti. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: