Ajatuksia ja neuvoja naisilta kaipaisin.

Lue aapee tämä juttu, kun ehdit ja viitsit.

Ihan mielenkiintonen juttu sinänsä, aika rönsyilevä tosin. Oliko siinä joku asia mikä olis erityisesti pitäny jäädä mieleen?
 
vierailija
Tunsin kerran miehen, jolla oli kolmenkympin päähänpinttymä. Kun 30 v. päivä koitti, hän meni pikaisesti vihille ja kai potkaistiin pihalle melko nopeasti. Ehkä aapeen pää on sekoittunut Ensitreffit alttarilla tv-paritusonjelman
takia. Säälin ohjelmaan osanottajia, ja pidän ohjelman asiantuntijoita vastuuttomina moukkina. MTV:ltä katson vain uutiset ja ajankohtaisohjelmat.
kaikkea moskaa sinäkin katsot
ja aina ilmestyt nälvimään asiallisillekin kirjoittajille

ap tarvitsee kannustusta mutta ilkeänä ihmisenä ei sinusta sellaista irtoa
 
vierailija
Mukava huomata että kommentointi on pysynyt melko asiallisena tämä ei varsinaisesti oo aihe mistä omalla naamallaan julkisesti haluaa huudella. Ja nettipalstat voi olla aika armottomiakin paikkoja tuntojaan avata.
Valvonta tällä palstalla on heppoisissa kantimissa. Täällä saan rajustikin lokasankoja niskaani. Välttelen kirjautuneiden viestejä huonojen kokemusteni perusteella.
 
Minulle sopii vallan mainiosti, että Suomen miehet valitsevat tsainat.
Me suomalaiset naiset kiitämme Thaimaata ja toivotamme lykkyä pyttyyn.
Mahtava homma, taas on saatu sukupuoltenvälinen taisto aikaan. Eiköhän se ois parempi että porukka kiistelee noin joutavasta asiasta keskenään vaikka hiekkalaatikolla. Ainakaan mua ei tommonen vääntäminen kiinnosta.
 

Yhteistyössä