Help, pääsiäisloma?

  • Viestiketjun aloittaja Help, pääsiäisloma?
  • Ensimmäinen viesti
Help, pääsiäisloma?
Mihin aikaan ensi keväänä suurin osa ihmisistä viettää pääsiäislomaa? Milloin koulujen pääsiäislomat on? Siis päivämäärittäin. Itsellänihän ei mitään lomia ole ollut vuosikausiin ainakaan mihinkään normaalien ihmisten aikaan joten olen vähän pihalla. Tarttis vaan yhteen juttuun liittyen tietää mitkä (arki)päivät on semmoisia että suuri osa porukasta on luultavasti jossain matkoilla ettei voi olettaa kaikkien pääsevän paikalle, niin järkkää tapaamiset muille ajoille.

Yleisiä lomapäiviä on viikonloppujen lisäksi vissiin vaan tuo pitkäperjantai ja 2. pääsiäispäivä. Kiinnostaisi siis, ottaako ihmiset yleensä lomapäivänsä ennen niitä vai niiden jälkeen ja miten paljon lomaa yleensä.

Olisin todella kiitollinen avusta näinkin typerään kysymykseen.
 
"vieras"
No yhtenä vuotena helatorstai oli samalla viikolla eli silloin ihmiset otti niin että sen maanantain lisäksi oli tiistai ja keskiviikko vapaana ja jopa perjantaikin, eli tuli vapaaksi toista viikkoa.
 
plm
[QUOTE="vieras";22323807]No yhtenä vuotena helatorstai oli samalla viikolla eli silloin ihmiset otti niin että sen maanantain lisäksi oli tiistai ja keskiviikko vapaana ja jopa perjantaikin, eli tuli vapaaksi toista viikkoa.[/QUOTE]

No ei todellakaan ollut.
Etkö tiedä mikä on helatorstai?
 

Yhteistyössä