En ole alkuperäinen kysyjä..mutta jatkaisin asiasta. Kysymyshän oli että miksi, miksi täytyy lisätä? Hiivauutteethan kymmenine muine kaimoineen ovat kaikkien tuntemia arominvahventeita ja täysin tarpeettomia ruuassa, erityisesti lasten sellaisessa. Miksi täytyy "totuttaa" jo pienestä pitäen teollisen ruuan tasapaksuun makuun?? Onko mahdotonta tehdä luontaisesti maistuvaa ruokaa? Ei se olisi, kyllä se kotona vain ihmeen hyvin onnistuu ilman mitään lisäaineita.Hei,
Kiitokset kysymyksestäsi. Hiivauutetta käytetään joidenkin ruokien valmistusaineena pieninä määrinä mausteena syventämään raaka-aineiden makua, ja se on merkitty ainesosaluetteloon.
Kiitoksia vastauksesta... Mutta pilkunviilausta, sanoisin.Hiivauutetta käytetään joidenkin lastenruokien valmistusaineena pieniä määriä mausteena syventämään raaka-aineiden makua. Hiivauute ei ole lisäaine, vaan lastenruoan raaka-aine. Arominvahventeet ovat lisäaineita, joita ei käytetä Muksu-lastenruoissa.
Eli valehtelua päin naama Nutricia! Hienoa!Kiitokset kysymyksestäsi.
Hiivauutetta käytetään joidenkin lastenruokien valmistusaineena pieniä määriä mausteena syventämään raaka-aineiden makua. Hiivauute ei ole lisäaine, vaan lastenruoan raaka-aine. Arominvahventeet ovat lisäaineita, joita ei käytetä Muksu-lastenruoissa.
Hoitajapula!!!Espoossa käytetään hiivauutetta ainakin päiväkoteihin menevissä ruoissa. Päiväkodin henkilökunta oli kysynyt cateringista, mistä mahdollisesti johtuvat henkilökunnan vatsakivut ja turvotus ruokailun jälkeen. Vastaus oli, että ruokiin lisätään hiivauutetta, jotta lapset täyttyisivät nopeammin ja söisivät vähemmän. Henkilökunta kuljettaa nyt eväitä, mutta lapset... Miten tälläinen on mahdollista? Saavatko lapset nyt riittävästi energiaa ja ravintoaineita, kun syövät vähemmän?Uskomatonta!Vastuutonta!
Nonni.migreeni tulee tuostaJohtuu siis tuosta hiivauutteesta lasten sapuskoissa.