mamulle kuusi vuotta vankeutta lukuisista naisystäviinsä kohdistuneista pahoinpitelyistä, kiristyksistä ja petoksista.

  • Viestiketjun aloittaja rikkaus ja voimavara
  • Ensimmäinen viesti
rikkaus ja voimavara
Huijari kiristi ja pahoinpiteli useita naisystäviään
Perjantai 2.11.2012 klo 17.03
Käräjäoikeus tuomitsi 24-vuotiaan miehen useista rikoksista kuudeksi vuodeksi vankilaan.

Varakkaana perijänä esittäytynyt mies paljastui rahattomaksi ja väkivaltaiseksi kiristäjäksi. Miehen kiristyksen, petosten ja pahoinpitelyn uhreiksi joutuivat neljän vuoden aikana useat hänen naisystävänsä.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Dariush Essa Abbasali Kanin, 24, perjantaina kuuden vuoden vankeustuomioon.

Ensimmäisen uhrinsa mies tapasi loppuvuodesta 2007 ravintolassa. Mies kertoi naiselle omistavansa Itä-Helsingissä asunnon ja saaneensa äidiltään muhkean perinnön. Muutaman kuukauden päästä mies alkoi kuitenkin pyytää naiselta rahaa lainaksi.

Keväällä 2008 tilanne oli naisen mukaan lähtenyt täysin käsistä. Nainen kertoi, että mies sai raivokohtauksia ja uhkasi väkivallalla ja erolla sekä vanhojen lainojen laiminlyömisellä.

Toinen naisystävä ei joutunut enää pelkkien uhkailujen kohteeksi, vaan mies pahoinpiteli häntä useita kertoja. Lisäksi mies huijasi nuorta naista taloudellisesti.

Seuraavaan uhriinsa Abbasali Kani tutustui netissä. Mies mainosti tällekin nuorelle naiselle omaa varakkuuttaan. Myös tämä naisystävä joutui miehen pitkäkestoisen ja vakavan väkivallan uhriksi, ja hänenkin kohdallaan pahoinpitelyt toistuivat koko suhteen ajan. Oikeus kiinnitti huomiota siihen, että nuori nainen pelkäsi miestä vielä käräjäsalissakin.

Kymmenkunta uhria

Erään naisen mies huiputti ostamaan 30 000 euron Dodgen lupaamalla hoitaa kaikki kustannukset. Oikeus piti tekoa törkeänä. Auton lisäksi Abbasali Kani painosti naisystävän ottamaan lukuisia pikavippejä.

Miehen uhreiksi noin neljän vuoden aikana joutui seitsemän naista. Naisystävien lisäksi kiristysten uhreiksi joutui myös miehen muuta lähipiiriä. Abbasali Kani huijasi muun muassa erästä kaveriaan autokaupassa.

Yhtä tuttavapariskuntaa mies huiputti lupaamalla häätää heidän vuokralaisensa. Mies lupasi, että hoitaa häädön ja velanperinnän "rikollisjärjestöyhteyksillään". Pariskunta tarttui empimisen jälkeen tarjoukseen, mutta joutuikin lopulta miehen kiristämäksi.

Miehen syyksi luettiin yli 50 syytekohtaa, joista eräs sisälsi yli 20 petosta. Suurin osa teoista katsottiin ryöstöiksi. Oikeus piti miehen tekoja suunnitelmallisina.

Oikeus määräsi miehen maksamaan korvauksia noin 150 000 euroa.

STT STT-JANNE HUUSKONEN, TOMI ORAVAINEN
 
Aika paljon on saamut ukko aikaiseksi ennen kun on puututtu asiaan, montakohan juttua jää kokonaan piiloon.
Kyllä on sedän nyt hyvä köllötellä Suomi-vankilassa ja sitten palata vanhoihin tapoihin.
Noi pitäis aina passittaa sitten kotimaahan lusimaan.
 
jala jallan jala jala toi
Jostain syystä tumma mies on mieleinen kumppani suomalaiselle naiselle, kuinka ollakaan unelmat harvoin toteutuvat.
Eivät ne usein toteudu "perus-suomalaisenkaan" kanssa mutta jokainen lienee huomannut kuinka paljon mamut raiskaavat, ryöstävät, pahoinpitelevät ja tappavat verrattuna meihin maalaisjuntteihin.

Kaiken huipuksi veronmaksajat elättävät n**kerit myös vankilaan - tarvittaisiin vain menolippu Somaliaan tai mistä ovat tulleetkin.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja minä:
Ensikertalaiset pääsevät ehdottomassakin vankeudessa helpommalla: käytännössä he pääsevät vapaiksi kärsittyään puolet tuomiostaan.
Kiven sisässä ensikertalainen, ensikertalainen voi olla myös moninkertainen rikoksenuusija, istuu neljäsosan tuomiostansa ja toisen neljäsosan avo"vankilassa" ja sen jälkeen pääsee taas jatkamaan rikollista uraansa...
 
Historia toistaa itseään
Suomi(kin) on täynnä lemmenkipeitä hyväuskoisia naisia ja miehiä. Osa tulee huijatuksi näiden auervaarojen toimesta. Pieni osa kehtaa tunnustaa tulleensa huijatuksi ja vie asian poliisille.
 
Historia toistaa itseään
[QUOTE="vieras";27457379]Auervaara huijasi varakkaita naisia, mutta ei pahoinpidellyt heitä.[/QUOTE]

Niinkö? Olitko paikalla todistamassa? Tuohon maailmanaikaan oli yleisesti hyväksyttyä että mies "opetti" paitsi lapsia myös vaimoväkeä remmillä ja nyrkein. - joka vitsaa säästää se lastaan vihaa...
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Historia toistaa itseään;27457640:
Niinkö? Olitko paikalla todistamassa? Tuohon maailmanaikaan oli yleisesti hyväksyttyä että mies "opetti" paitsi lapsia myös vaimoväkeä remmillä ja nyrkein. - joka vitsaa säästää se lastaan vihaa...
Olitko itse paikalla?
 
"hehe"
Kyseinen auervaara ei valitettavasti ole edes "mamu", vaan äitinsä puolelta täysin suomalainen, isänsä puoliksi britti ja puoliksi iranista. Eli enemmän tässäkin kohti sanoisin että ollaan suomalaisia, varsinkin jos koko elämänsä asunut Suomessa ....Asioista kannattaa ottaa aina selvää ;>
 
just niin.
Sääliksi käy, mutta olen silti aina ihmetellyt miten naiset voivatkaan aina rakastua kaikenmaailman mamuihin ja juuri sellasiin lipeviin kavereihin joiden jalkaterän asennosta jo näkee ( ainakin minä näen, naiset ilmeisesti eivät ) että ei ole puhtaat jauhot pussissa. Enkä tarkoita edes "rehellisiä rikollisia" tällä, kuten jotain narkkarin reppanoita, he ovatkin usein ihan hyväsydämisiä, usein jopa herkkiä. Mutta nämä tälläiset naistenhakkajahuijarit. Kyllä sellainen ihminen PITÄISI tunnista jo melkein ulkonäöstä, pukeutuu usein siististi, käytös on lipevää, naisten koskettelua tuosta vain jossain ravintoiloissa jne. Kumma, ettei jengi tajua! Sitten ihmetellään kun oho, se oli niin ihana mutta vetikin kymmentä naista turpaan ja pyöritteli niitä miten halusi ja kiristi jne jne. Mutta onneksi oli tosi ihana! Voi hyvät hyssykät sanon minä!!!
 

Yhteistyössä