Mun mielestä se antaa vaan jonkun omituisen kitkerän maun.
Ihan sama koskee muuten myös muskottipähkinää.Joo, laakeripuu on lievästi myrkyllinen, mutta maustekäytössä kuitenkin vaaraton. Antaahan se omanlaisensa maun, mutta minä ainakin jätän sen aina pois. Ei siitä siis mitään hyötyä ole, ei ruuan eikä terveyden suhteen, mutta jos pitää sen mausta niin vapaasti vain käyttämään.
oon joskus kokeillu mutta en ole ottanu jatkuvaan käyttöönMun mielestä se antaa vaan jonkun omituisen kitkerän maun.
Muskottipähkinä maustaa kivasti porkkana- ja kaalilaatikkoa, mutta sitä ei saa laittaa paljon.Ihan sama koskee muuten myös muskottipähkinää.
oon joskus kokeillu mutta en ole ottanu jatkuvaan käyttöön
yhen erityisen palstalaisen voisin ottaa
Mun mielestä se antaa vaan jonkun omituisen kitkerän maun.
Kaalilaatikossa en olekaan kokeillut, joten kiitos vinkistä. Se sopii laatikoista myös lanttulaatikkoon.Muskottipähkinä maustaa kivasti porkkana- ja kaalilaatikkoa, mutta sitä ei saa laittaa paljon.
Eiku sori, en mä sitä kaalilaatikkoon oo laittanukaan, vaan meiramia!Kaalilaatikossa en olekaan kokeillut, joten kiitos vinkistä. Se sopii laatikoista myös lanttulaatikkoon.
Okei, hyvä kun varoitit! Ajattelinkin että voisi olla vähän outo makuyhdistelmä... Meirami on hyvää, ja se kuulemma myös auttaa vatsakaasujen poistoon (mm. juuri kaali- ja herneruuissa).Eiku sori, en mä sitä kaalilaatikkoon oo laittanukaan, vaan meiramia!
Heh, samasta syystä Pätkä kehotti Pekkaa laittamaan tervaa mansikkahilloon, jotta säilyisi pitempään...Itsellänikin on ollut hieman vaikeuksia ollut ymmärtää miksi sitä on käytetty maustamiseen (antimaustamiseen) ja ainut looginen selitys minkä olen löytänyt on se, että sitä on käytetty säästösyistä, eli kun ruoka on riittävän pahaa, niin se on huomattavasti riittävämpää
Heh, samasta syystä Pätkä kehotti Pekkaa laittamaan tervaa mansikkahilloon, jotta säilyisi pitempään...
Tää juttu ei ollut niissä elokuvissa, vaan ikivanhassa Pekka ja Pätkä -sarjiksessa (siis sarjakuva-albumissa). Mutta leffat on kans hauskoja, vaikka moent jutut kyllä jo vähän ajan kauhduttamia.Minulla on Pekat ja Pätkät vielä katsomatta, lapsena yritin katsoa niitä, mutta ne tuntui jotenkin raskailta (en muista miksi) niin jäi katsomatta.
Täytyy yrittää katsoa niitä uudemman kerran, kun löydän sille aikaa (kiitti vinkistä, vaikka ei ollut varsinainen vinkki (herätys?, ei kuulosta paremmalta, jospa pysytään siinä vinkissä)
*monetTää juttu ei ollut niissä elokuvissa, vaan ikivanhassa Pekka ja Pätkä -sarjiksessa (siis sarjakuva-albumissa). Mutta leffat on kans hauskoja, vaikka moent jutut kyllä jo vähän ajan kauhduttamia.
Hih, niin, tai jos niillä vihdoin pääsee lepäämään...laakerit on parhaimmillaan pappatunturin kiertokangessa
Tää juttu ei ollut niissä elokuvissa, vaan ikivanhassa Pekka ja Pätkä -sarjiksessa (siis sarjakuva-albumissa). Mutta leffat on kans hauskoja, vaikka moent jutut kyllä jo vähän ajan kauhduttamia.
Googlaa "pekka ja pätkä sarjakuva-albumi" ja ota kuvahaku, ja katso vaikkapa sieltä "Antikvariaatti.net" -sivuston esimerkkejä, jos aihe kiinnostaa.Ok, en muista kyllä itse törmänneeni koskaan niihin sarjakuviin koskaan ja missään. Kiitokset vinkistä jälleen
Siihen aikaan oli vielä karvat tallellasamalla kun käyt siellä divarissa zuumaa vanhoi pekkoi ja pätkii niin ota samalla pari 70-luvun Jallua
Googlaa "pekka ja pätkä sarjakuva-albumi" ja ota kuvahaku, ja katso vaikkapa sieltä "Antikvariaatti.net" -sivuston esimerkkejä, jos aihe kiinnostaa.
Ei kannata pitäytyä yhteen makuun vaan maistella mausteita monipuolisestioon joskus kokeillu mutta en ole ottanu jatkuvaan käyttöön
yhen erityisen palstalaisen voisin ottaa