Perussuomalaisten ei saa antaa tuoda keskustelukultturiaan mukana, kun ne siirtyvät joukolla demareihin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
SDP:n ympärillä oleva keskustelut on saanut viime kuukausina persumaisia piirteitä. Aina ei ole totuudesta välitetty ja asiaa on trollattu voimalla.

Ongelmana on massoittain demareihin siirtyneet perussuomalaiset, jotka tuovat mukanaan sellaisen poliittisen keskustelukulttuurin johon he ovat aiemmin tottuneet. Nyt entiset persut pitäisi kouluttaa siihen, että demareissa paras argumetti voittaa. Ei se, minkä ympärillä on eniten öyhötystä.

Demarit eivät saa siirtyä persujen suuntaan, vaikka moni, etenkin työtä tekevä persu onkin ryhtynyt demariksi.
 
vierailija
Joillakin alueilla demareiden kannatus on jopa kaksinkertaistunut. Uudet kannattajat ovat aina aktiivisia liittyessään puolueeseen, joten riski keskustelukulttuurin muuttumiselle on todellinen.

Demareiden pitää todellakin olla huolissaan siitä, että persujen älymystö saattaa muuttaa demareiden politiikkaa
 
vierailija
Trollitehtaan surkein provikkapalkkainen kopioi viestisi vain yhden sanan muutoksella. Epätoivoista touhua housut kintuissa.
Suunnilleen jokaisesta uutisesta, joka koskee perussuomalaisia tulee palstalle kopio, jossa on vaihdettu perussuomalainen sanaa demari ja käännetty asia päälaelleen.

Sellaista se venäjän vaikuttaminen on suomessa vuonna 2024.

Aiemminkin kun Venäjä maalitti, niin persutrollit toimi. Ei se mihinkään ole muuttunut. Ainoastaan määrä on vähentynyt ja se alkuperäinen viesti ei enää häviä Venäjämielisten persutrollien viestien määrän alle.
 

Yhteistyössä