Suomen hallitus tutki: mamujen elättämiseen menee ainakin neljättä miljardia euroa vuodessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Johan se on tässäkin ketjussa kerrottu...
Ihmisten veronmaksuhalukkuus alkaa jo repeillä. Jos heille kerrotaan, että samaan aikaan kun lasten hoidosta ja koulutuksesta napsitaan rankalla kädellä euroja ja mummot makaavat säästösyistä omassa paskassaan ilman hoitoa, ja samaan aikaan bilepojille syydetään miljardeja, ei kukaan halua maksaa enää senttiäkään.
Tämä.

Olen ollut täysin hajalla, kun menetin työpaikkani massairtisanomisten yhteydessa, sillä olen koko ikäni ollut tunnollinen ihminen ja tehnyt töitä nuoruudestani asti.

Enää en suostu tuntemaan huonoa omaatuntoa tai häpeämään työttömyyttäni. Otan ilolla vastaan liiton rahat ja nautin joka hetkestä. Jos joskus alkaa vituttamaan, niin käyn lähiostarilla ruokaostoksilla ja samalla saan muistutuksen siitä, kuinka paljon meillä on täällä somalimammoja lapsilaumoineen elätteinä loisimassa tuliterien rattaidensa kanssa.

Ei ole mitään hinkua enää takaisin työelämään, kun veroni uppoaisivat kuitenkin ma_tujen elättämiseen samaan aikaan, kun suomalaisten oloja kurjistetaan jatkuvalla syötöllä.
 
vierailija
On olemassa vain eturistiriitoja ja suhdanteita. Aika mittaa meitä. Maitoakin on kerätty Euroopassa proteiinipankkiin, vaikka ei se siellä koskaan parane. Mitä lie tekevät sillä vanhalla:sick:
 
vierailija
No tämähän on yksinkertaista matematiikkaa. Suomessa toteutettiin tällä vaalikaudella ennätykselliset 4 miljardin euron leikkaukset. Jokainen on varmasti nahoissaan tuntenut nämä vaikutukset. 10 miljardin euron kestävyysvaje piti saada leikattua 6 miljardiin euroon. Mutta mutta. Vuonna 2015 tuli sellaisia kultamunia jo maassa oleskelevien timanttimunien lisäksi, että se 4 miljardia meni näihin. Yllättäen Suomen kestävyysvaje on edelleen yli 9 miljardia euroa.

Mistä haluat seuraavaksi leikata?
 

Yhteistyössä