Temu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Temu ongelma.
Kiinalaisesta verkkokaupasta Temusta on tullut tilailtua tavaraa muutamia kertoja ja olen käyttänyt maksamiseen Paypal tiliä.
Viime kerralla maksaessani havahduin siihen, etten joutunut maksutapahtuman yhteydessä kirjautumaan Paypal tililleni ja hyväksymään maksua Temulle, vaan se tapahtui automaattisesti.

Mietin miksi näin ja kirjauduin Paypal tililleni ja tutkin kuinka se oli madollista ja havaitsin, että Temun ja Paypalin välille oli tietämättäni muodostettu maksuautomaattijärjestelmä, jossa Temu veloitti Paypaltiliäni automaattisesti ostosteni yhteydessä.

Ok.
Koska olen luonteeltani pikemminkin ylivarovainen skitsofreenikko kuin kaikkeen sokeasti luottava suvakki, lakkautin automaattimaksut ja kun se oli peruttu, menin uudelleen Temun sivuille ja yritin ostaa erään tuotteen käyttämällä edelleen maksutapahtumana Paypal tiliäni yhden ainoan kerran, mutta huomasin ettei tämä ole mahdollista, vaan Temu vaatii täydellisen pääsyn tililleni eikä yksi ostokerta Paypalilla ole mahdollinen.

Temua väitetään turvalliseksi ostopaikaksi, mutta ihmetyttää tämä kaupan pääsy pysyvästi Paypal tililleni.
Tapahtuukohan sama jos ostaa sieltä tuotteita antamalla sinne pankkikorttinsa tilitiedot, eli antaa Temulle mahdollisuuden veloittaa tiliä automaattisesti ilman joka kerta tapahtuvaa suostumuksen antamista?
Outo järjestelmä mielestäni.
 

Yhteistyössä