Yleinen 27.2.2016
TEKSTI Terhi

Niin lomalla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Se alkoi eskarilaisella ja koululaisella hiihtoloma. Tämä tarkoittaa sitä että saamme melkein koko viikon olla laittamatta herätyskelloja soimaan, wihii. Tosin luulen että ei meillä kamalasti pidempään nukuta. Ehkä loppuviikosta voidaan jo päästä nukkumisessa lomailun makuun, niin kuin on muidenkin lomien kohdilla käynyt.
Tänään neljä isointa pääsivät mummun ja papan kanssa ”pikku lappiin”. He kutsuvat yhtä metsää sillä nimellä ja käyvät siellä aina välillä paistamassa makkaraa. Sillä välillä sain keskittyä täysin Hugoon. Olikin ihana olla vain vauvan kanssa ja sitä aikaa ei käytetty siivoiluun vaan nimen omaan siihen vauvan kanssa seurusteluun. Hugolle tuli kuitenkin uni aika pian. Käytin tilaisuuden hyväksi ja keitin itselleni teetä, nappasin hieman suklaata ja uusimman vauva lehden. Sitten sohvannurkkaan lueskelemaan. Ja ai että, en edes muista koska viimeksi olisin saanut lukea lehteä ihanassa hiljaisuudessa ja ilman keskeytyksiä. Yleensä ainoa paikka jossa lehteä pääsee lukemaan rauhassa on vessa, heh.
Huomenna Iida ja Lumi lähtevät vanhempieni luokse yökyläilemään pariksi päiväksi. Onkin varmaan pari päivää outoa olla kotona vain kolmen lapsen kanssa. Matias on suunnitellut yökyläreissua tuohon naapurin mummulaan. Muuten me ei olla mitään ihmeitä suunniteltu, sillä J on normaalisti töissä. Katsotaan mitä viikko tuo tullessaan, toivottavasti ainakin kauniita kelejä jotta päästään ulkoilemaan.
Hugo on pariin otteeseen ulkoillut nyt sylissä ja silmät suurina on ihmetellyt millaista ulkona onkaan. Kamalan innokas ei kuitenkaan vielä siihen ole, joten ulkoilukerrat sylissä ovat olleet aika lyhyitä pätkiä. Onneksi vaunuissa unet maistuu niin onnistuu myös tuo ulkoilu sisarusten kanssa samaan aikaan. Ainakin silloin jos nukkuvat Ainon kanssa eri aikaan päikkärit,
Mutta nyt mukavaa lauantaita ja hiihtolomalaisille mukavaa lomaa.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (13)

Kolme arpaa (kommentti+ lukija+paras juttu)
Tykkäsin jutusta, jossa kerroit, että kerran kuukaudessa pitää olla omaa aikaa. Olikohan tammikuussa 🙂

miianblogi(at)suomi24.fi

1 vastaus

Mukavaa lomaa♥ Mulla on valitettavasti postireissu vähän kestänyt, mutta tänään sain vihdoin uusia sopivia kuoria niin saatte heti alkuviikosta lomapostia 😉

1 vastaus

Kiitos.♥
Ei haittaa mitään. 🙂

1 vastaus

Ihanaa lomaa teille myös <3

1 vastaus

Hih, kiitos.♥

1 vastaus

Mukavaa lomaa teille <3

1 vastaus

Kiitos Nea.♥

1 vastaus

Ihanaa lomaa teille!! <3
Meillä on myös koululaisilla lomat alkaneet ja perinteisesti meillä alkoi loma sairastelulla. 😉 Ihan niinkun kaikki muutkin hiihtolomat. Kai sitä tarttee perinteistä pitää kiinni. ;D Kunhan neiti pysyisi kunnossa, niin että pääsee to punktioon. Se kun tehdään nukutuksessa, niin olis kiva, kun olis kunnossa. Helsingin reissu meidän piti tehdä, mutta se jää myöhempään ajankohtaan toteutettavaksi.
Ihanaa on, kun ei tartte sitä kelloa laittaa soimaan!! <3 Siitä meillä nautitaan ihan tosi paljon!! Lapset ovat ohjelmaa keksineet ja yökyläilyjä sopineet. Siinähän sitä onkin jo ohjelmaa viikkoon. Nuorimman kanssa meinaan jotain mukavaa tehdä, hän kun ei vielä niin kovasti omien kavereidensa kanssa touhua. Että loma tuntuu lomalta!! 🙂

1 vastaus

Kiitos, sitä samaa sinne.♥
Voi eiii, kurjaa aloittaa loma sairastelulla. :/ Pikaisia paranemisia sinne. Ja toivotaan ettei tule neitiin ja punktio onnistuu. Tsemppiä kovasti siihen päivään.♥
On kyllä ihan mahtavaa kun kello ei pirise aikaisin aamulla ja saa ottaa ihan rennosti koko aamun. 🙂 Yökyläilyt on aina mukavia. 🙂

1 vastaus

Ihanaa lomaa teidän porukalle. Nauttikaa <3

1 vastaus

Kiitos Såfin, me nautimme.♥

1 vastaus

Voi teitä ihania<3
Viettäkää rentouttava loma, meillä on myös koululaiset lomalla, mutta itse oon töissä, samoin mies. Aurinkoisia säitä toivotaan myös täälä suunnalla=)

1 vastaus

♥ Me kyllä vietämme ja hyvää lomaa sinne koululaisille. 🙂
Toivotaan että aurinkoa riittää. 🙂

1 vastaus

Kolme arpaa (kommentti+ lukija+paras juttu)
Tykkäsin jutusta, jossa kerroit, että kerran kuukaudessa pitää olla omaa aikaa. Olikohan tammikuussa 🙂

miianblogi(at)suomi24.fi

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Se tunne, kun vauva puristaa sinua lujasti sormesta. ❤ Nämä hetket saa joka kerta sydämeni pakahtumaan onnesta. 💖
.
.
.
#vauva2018 #huhtikuiset2018

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: