Yleinen 29.3.2016
TEKSTI Terhi

Lapsimessut lähestyy + voita lippu messuille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Kuva: Messukeskus
Kevään kivoin viikonloppu lähestyy hurjaa vauhtia, nimittäin Helsingin Messukeskuksessa järjestetään lapsimessut 15-4. -17.4.2016. Samaan aikaan järjestetään myös Kädentaito, OutletExpo, Eläinystäväni (la-su) sekä Model Expo. Nähtävää riittää vaikka kaikille kolmelle päivälle.

Messuilla on aivan ihania näytteilleasettajia ja olenkin tehnyt itselleni jo pientä listaa missä pitää muistaa käydä. Ainakin nämä löytyvät listaltani: Papu, Gugguu, Muka va, Muumimaailma, Lumoan, Blaa, Meandi, Punavuoren peikko, Lasten Metsola, Mainio, Melli EcoDesign, Name it, Silverjungle ja monta muuta. Se on ainakin varma, että kaikki näytteilleasettajat meinaan katsastaa. Messuilla on luvassa huippu ohjelmaa lapsille. Vekarat-lavalla nähdään Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Messuilla voi tavata myös Miinan ja Manun, sekä aina yhtä ihastuttavat Muumit. Lapsille on tarjolla myös ilmaista kasvomaalausta ja pääset ihastelemaan myös aitoa Onnelin ja Annelin nukkekotia. 

Viime vuonna olin lapsimessuilla ensimmäistä kertaa ja silloin bloggaajapassilla. Päätin hakea sitä myös tänä vuonna ja ilokseni pääsen tänäkin vuonna messuille bloggaajapassi rinnassani roikkuen. Vuosi sitten messuilin Hugo masussani ja tapasin muutaman bloggaajan. Se olikin yksi messujen ehdottomia kohokohtia. Tänä vuonna messut ovatkin erilaiset kun Hugo on matkassa masun ulkopuolella. Jännittävää nähdä mitä poika on tapahtumasta mieltä. Viihtyyköhän kuinka paljon rattaissa vai enemmän sylissä. Jos olet lähdössä messuilemaan pikkuisen kanssa niin kannattaa kurkata tänne.

Itse messujen lisäksi odotan todella innolla muiden bloggaajien tapaamista. On aina ihanaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin. Parin bloggaajan kanssa olemmekin jo suunnitelleet tapaavamme ja viettävämme messuilla aikaa yhdessä, ihan mahtavaa. On niin upeaa päästä näkemään niitä ihmisiä livenä, joiden blogeja on lukenut pidempään. Itse olen menossa messuilemaan lauantaina 16.4. ja jos satut minut näkemään niin tule rohkeasti nykimään hihasta. 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa lippu lapsimessuille. Lipun arvo on 18€ ja se oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn. Kerro kommenttikenttään monettako kertaa menet messuille, vai onko kyseessä ensimmäinen kerta. Muista myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdallesi. Arvonta alkaa nyt 29.3. ja päättyy 2.4. klo 23.00. Onnea arvontaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (64)

Nyt olisi kolmas kerta luvassa ja innolla odotan messutarjouksia ja kivaa puuhaa perheen kanssa 🙂
ameliarose211@gmail.com
0
1 vastaus

Toista kertaa olisin menossa messuille, jos lipun voittaisin.
Siiri
Siiri.otranen(at)gmail.com
0
1 vastaus

Kolmatta kertaa olen lähdössä messureissuun ja niin odotan =)

jennihasalo(a)gmail.com
0
1 vastaus

Kolmatta kertaa ollaan menossa! 🙂 Ehkä nähdään siellä! 🙂
0
1 vastaus

Olis huippua nähdä.♡
0
1 vastaus

Ensimmäistä kertaa bongaamaan uutuuksia ja tarjouksia!
laskuvarjokukka @ gmail.com
0
1 vastaus

Toinen kerta olisi ja koko perheen voimin ajateltiin mennä viettämään ihana päivä <3 terhi.kaunisto@gmail.com
0
1 vastaus

Eka kerta olis 🙂 tarkoitus olis tulla käymään sunnuntaina messuilla!

Odotamme1@gmail.com
0
1 vastaus

toista kertaa.. esikoistyttö nyt 7.viime kerralla oli just täyttäny 3. varmaa on messut muuttunut.. laura.helin@hotmail.com
0
1 vastaus

Eka kerta olis messuilla:)
(Hessuli31@gmail.com)
0
1 vastaus

Toista kertaa! saara.i.makela(a)gmail.com
0
1 vastaus

Nyt 4kk vanhan vauvan myötä olen vasta kuullut lapsimessuista, joten ensimmäistä kertaa olisin sinne menossa 🙂 Joku vinkkipostaus siitä miten vauvan kanssa messuilu onnistuu ja miten itse aiot valmistautua messuille.
anniina.leppaniemi(a)gmail.com
0
1 vastaus

Hei kiitos postaus toiveesta. Itsekin menen nyt ensimmäistä kertaa messuille vauvan kanssa, joten voin jotakin koittaa asiasta kirjoitella. 🙂
0
1 vastaus

Olen menossa toista kertaa. Viimeksi olin matkassa yksin, tällä kertaa perheen kanssa. hmtuominen@gmail.com
0
1 vastaus

Tarkoitus olisi tänäkin vuonna mennä messuilemaan, jos en ihan väärin laskenut niin olisi minun neljäs kertani.
Olisi kyllä ihan huippua taas törmätä messuilla! <3
ninni.poyry88@gmail.com
0
1 vastaus

Olisi kyllä ihan mahtava taas nähdä.♥
0
1 vastaus

Mä niin odotan sitä reissua! 🙂
0
1 vastaus

Voi nyyh, missaan kyllä tämän taas! Mun laskettu aika on 10.4., joten tulee kyllä pahaan saumaan. Viime vuonnakin hokasin koko messujen olemassaolon vasta, kun ne olivat jo menneet! Tsemppiä muille arvontaan ja vietähän sinä hauska päivä messuilla Hugon kanssa! Täällä luetaan sitten kokemuksia ja katsellaan kuvia. 🙂 Josko ensi vuonna pääsisi itsekin vihdoin osallistumaan! 🙂
0
1 vastaus

Se olisi sitten 7. tai 8. kerta messuilla 😉 Isovanhemmat on jo buukattu lapsenvahdeiksi, ja ihan poikkeuksellisesti siis pääsisin ihan yksin liikenteeseen! Tosin jostain kumman syystä odotan enemmän niitä kädentaitopuolen juttuja kuin itse päätapahtumaa 😉

Ihmeenodotus at gmail piste com
0
1 vastaus

Toista kertaa olen menossa. Olen varmaan itse jo perjantaina menossa, muuten olisi ollut mukava törmätä?.Mukavia messuja! ilopiikki@gmail.com
0
1 vastaus

Toista kertaa olen menossa. Esikoisen vauva-aikana kävin ensimmäisen kerran, ja nyt olisi tarkoitus lähteä matkaan puolivuotiaan kuopuksen kanssa 🙂 mero.milla.m@student.uta.fi
0
1 vastaus

Ensimmäistä kertaa menossa ja itse ajattelin perjantaina mennä! 🙂
jennisole92@gmail.com
0
1 vastaus

Messuilemaan on tarkoitus mennä nyt toista kertaa. Viime vuonna saatiin suht rauhassa kierrellä miehen kanssa kun lapsi oli puolivuotias pikku tirriäinen, joka lungisti katseli meininkiä sylistä tai rattaista. Tänä vuonna saattaa olla hieman erilainen meininki, kun taapero on puolitoista ja eniten kiinnostaa kaikki 😀
0
1 vastaus

Muistaakseni tämä olisi kolmas kerta, jos messuille pääsisin. Edellisistä kerroista on vuosia aikaa, kun toiseksi nuorin on jo koululainen ja nyt pienimmän kanssa olisi kiva käydä kurkkaamassa messutarjontaa.
katja.bostrom1@gmail.com
0
1 vastaus

Hei, mukana arvonnassa 🙂 ihan ensimmäistä kertaa olen menossa. Tarkoitus ottaa tytär ja hyvä ystävä tyttärien seuraksi ja viettää "tyttöjen päivää".

annukka.kemppainen91@luukku.com
0
1 vastaus

Nyt ois kolmas kerta.?
martikainenpaivi at hotmail.com
0
1 vastaus

En edes muista. Tosi monta kertaa olen tuolla käynyt. Messukaverina oleva tytärkin on jo teini ja häntä kiinnostaa enemmän Outlet, sekä Kädentaito. Silti vierailemme aina myös lapsimessujen puolella 🙂
suvi.vikholm(a)luukku.com
0
1 vastaus

Nyt olisi vuorossa 2. kerta 🙂
sari.lamminpaa(a)gmail.com
0
1 vastaus

Ensimmäisen kerran jo v.1995 🙂 Ja sen jälkeen aikalailla joka vuosi on tullut käytyä.
maturosa(at)gmail.com
0
1 vastaus

Toinen kerta.
ansuliini1982(at)gmail.com
0
1 vastaus

Ensimmäisen kerran olisin menossa. Viimeisen lapsen myötä olen alkanut enemmän innostumaan näistä messuista 😀
0
1 vastaus

Ensimmäinen kerta 🙂
ainikki.laine gmail com
0
1 vastaus

Olen menossa toista kertaa messuille. sonja.patana(at)gmail.com
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Ekaakertaa olisin lähdössä (varmaankin nyt sitten ilman lapsia) ja enpäs ennen tätä ole moisesta edes kuullut, siis lapsimessuista 😀 kuitenkin jos ei tänä vuonna tule lähtöä niin ensi vuonna sitte koko perheen voimin viikonlopuksi helsinkiin 🙂 pekkalaouti@gmail.com
0
1 vastaus

Kolmas kerta olisi, m_minttu(at)hotmail.com
0
1 vastaus

Mulla olisi tänä vuonna muistaakseni viides kerta Lapsimessuilla 🙂 Joka vuosi pakko mennä, kun esikoinen haluaa 😀

loruloru (@) outlook.com
0
1 vastaus

Olen mennyt laskuissa sekaisin, sillä ensimmäinen kerta oli joskus 90-luvulla jäähallissa, mutta varmasti toista kymmentä niitä on helposti kertynyt.

tequerie@gmail.com
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Aamulla suunnattiin lasten kanssa heti rannalle 🏖
.
.
.
#kesä #heinäkuu #munpojat

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: