äiti ja melukylän lapset - Banneri

Koska Lumin keskiviikon kaverisynttärit sekä sunnuntain sukulais syntymäpäivät peruuntuivat päätin että juhlimme kotona ihan oman perheen kesken, sillä ei ole mitään tietoa koska pääsemme juhlimaan. Lisäksi se pettynyt ilme joka tytöllä oli kun kerroin että nyt pitää kavereille ilmoittaa että juhlat siirtyvät. Se kun toinen yritti pyyhkiä alati vuotavia kyyneleitä poskiltaan, oli jotakin niin kauheaa katseltavaa. Se kun näet kuinka toisen kaikki suunnitelmat romuttuvat. Ei siinä auta sekään tieto, että kyllä juhlat vielä tulevat. Lumilla on kyllä niin huono tuuri. Vuosi sitten hänen syntymäpäivänä oltiin punktiossa ja nyt toisella on vesirokko. Ei ole reilua.
Tänään aamusta meillä raikasi syntymäpäivä laulu kun yhdessä lasten kanssa sitä unisilla äänillä Lumille lauloimme. Ja kuinka onnellinen ilme tytöllä oli heti herätessä. Suurin harmitus oli kadonnut, vaikka vielä kuitenkin pikkuisen harmittaa. Lumille tuli postissa syntymäpäiväkortti ja se riemastutti häntä paljon. Lisäksi hän sai meiltä pienen paketin. Aika kuluikin saippuakuplia puhallellessa, legoja kootessa sekä elokuvaa katsellessa.

Lumi ilmoitti että tahtoisi itselleen kakun, joten leivoimme pienen erittäin pikaisen kakun, sillä täytyyhän sankarilla kakku olla. Varsinaisiin juhliin tehdään sitten kunnon kakku, johon panostetaan hieman enemmän.  Lisäksi laitettiin pöytään muitakin herkkuja esille kuten rocky roadia ja kaupan täytemuffineja ja sipsejä. Olihan meillä syytä pieneen juhlaan kun rakas tytär täytti tänään jo seitsemän vuotta. Ajatella kuinka aika rientää.

Loppu ilta otetaan rauhallisesti elokuvaa katsellen ja pelaillen. Lumi jaksaa päivä päivältä touhuta enemmän, jei. Jos huomenna jaksaisi lähteä jo pihalle leikkimään. Tämä äiti väkertelee tänään illasta vielä vähän täytekakku juttuja, sillä sain kunnian tehdä pienelle pojalle ristiäiskakun huomiseksi. Illat onkin kulunut sitä suunnitellessa ja koristeita tehdessä. 

Kommentit (26)

Oikein paljon onnea suloiselle ja reippaalle Lumi-tytölle <3

Kiitos Anne, kerrotaan onnittelut eteenpäin.♡♡

Olipa mainiota löytää tämmöinen elämäntäyteinen perheen blogi 🙂
Palaan varmasti paremmalla ajalla uudestaan, sillä meilläkin on suuri perhe… ja huomenna syntymäpäivät 😀

Kiitos Riikka ja tervetuloa uudelleen.♥

Onnea isolle tytölle ♡♡

Kurjaa että oikeat juhlat peruuntui mutta onneksi sentään pääsitte jotenkin niitä juhlimaan 🙂 Isosti vielä onnea isollepienelle tytölle ♡♡

Kiitos Nea.♥
Oli kiva pitää edes pienet juhlat. 🙂

Paljon onnea Lumi! <3
Harmi että juhlat peruuntuivat, mutta onneksi ne voi pitää myöhemminkin vaikka toki nyt pientä harmittaakin.
Hienon kakun olet tehnyt, ei näytä minusta miltään pikakakulta. 🙂

Kiitos Ninni.♥
Onneksi voi pitää myöhemmin, saa nähdä vaan kuinka pitkälle venyvät.
Hih, kiitos..nopea kyhäys se oli. 🙂

Paljon onnea nuorelle neidille <3 Ikävää, että juhlat peruuntui, mutta kiva että saitte vähän juhlan tuntua kuitenkin, söpö toi kakku 🙂

Kiitos Minna.♥
Lumi oli kyllä tyytyväinen kun sai edes pienet juhlat. 🙂

Hurjasti onnea 7-vuotiaalle neidille<3
Varmasti oli kyllä ihana juhlia edes perheen kesken!!Ihanaa viikonlopun jatkoa:)

Kiitos Ulla ja mukavaa viikonloppua myös sinne.♥

Voi toista, mutta juhlitte vaik sit Vappuna oikein komeasti ilmapallojen ja serpentiinien kera. 🙂

Hih, se voisi olla kiva. 🙂 Riippuu vain nyt siitä lähteekö tuo vesirokko millä tahdilla kiertämään sisarukset.

Paljon onnea Lumille ♡ Todella harmi, että synttärit peruuntuivat, mutta onneksi niitä voi viettää myöhemmin 🙂

Ihana kakku teillä ollut! 🙂

Kiitos, onnet kerrotaan sankrille.♥
Juu katsotaan koska sellainen sauma että päästään juhlimaan. 🙂
Kiitos, äkkiä piti kakku kyhäillä kun Lumi sellaista toivoi. 🙂

Paljon onnea 7-vuoatiaalle ja ihanaa, että ilahdutitte häntä kakulla ja lahjoilla. Ja on muuten hieno pieni kakku! 🙂 Onhan se suuri pettymys, kun kaikki joudutaan perumaan, muttei onneksi maailman loppu. Toivottavasti ensivuonna ei kuitenkaan tule mitään! 🙂

Kiitos Minna, onnet kerrotaan eteenpäin.♥
Kyllä jotenkin piti juhlia, kun tyttö oli suunnitellut molempia päiviä jo monta kuukautta. Toivotaan että ensi vuonna ei tosiaan ole mitään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X