Yleinen 28.6.2016
TEKSTI Terhi

Suloinen lastenhenkari + arvonta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lastenhuoneemme seinää koristaa nykyään ihana henkari, johon ei voi olla ihastumatta. Monelle on varmasti tuttu jo tämä ihastuttava *Red Hand Gang -lastenhenkari. Jos ei niin minäpä kerron siitä vähän. Se on koivusta käsinvalmistettu henkari, jonka pinta on hiottu todella sileäksi. Koska tuote valmistetaan käsin on jokainen tuote uniikki. Henkarin etupuolella on suloiset maalatut tytön kasvot ja takapuolella on laseroitu logo. Henkaria saa kolmessa ei värissä. Mustana, joka meilläkin on, sekä pinkkinä ja minttuna.
Tämä henkari on siitä kiva, että se toimii ihan yksistäänkin kivana sisustuselementtinä. Siihen voi ripustaa jonkin kivan mekon tai vaikka kaulakoruja. Meillä tähän suloiseen henkariin päätyi ensin Ainon 1v mekko ja sen jälkeen helmet, jotka sitten jätettiin siihen. Saa nähdä koska siinä roikkuu jälleen joikin kiva mekko. Lapsista oli hauskaa kun henkariin laittaa mekon, niin se näyttää kuin se olisi oikeasti jonkun päällä.

Meillä tämä henkari on ollut oikein tykätty ja siihen on vaihdettu jo monen monta kertaa vaatetta sekä korua. Niinpä onkin ilahduttavaa, kun sain järjestää teille lukijoille yhdessä Minimen kanssa  kivan arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi yhden henkarin haluamassasi värissä.

Mukaan pääset, kun linkität minulle täältä minkä värisen henkarin sinä valitsisit itsellesi. Toisen arvan saat jos olet lukijani tai seuraat meitä facebookissa tai instagramissa. Kerrothan monella arvalla olet mukana. Muista laittaa myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdallesi.

Arvonta alkaa tänään 28.6. ja päättyy 5.7. klo 23:59

Jos voitto ei tällä kertaa osu kohdallesi, niin ei hätää. Ilmoitan arvonnan päätyttyä täällä blogissani alekoodin, jolla saat minimestä henkarin -20% alella.

*Henkari saatu www.minime.fi
En hyödy linkkien klikkaamisesta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (50)

eipä ollut aiemmin tullut vastaan tällaista ihania☺mä tykkäisin eniten tästähttp://www.minime.fi/tuotemerkit/psikhouvanjou/lastenhenkari-red-hand-gang-musta-psikhouvanjou.html

Ja lukijana myös Facebook is.
laura.helin@hotmail.com

1 vastaus

Mukana kahdella arvalla 🙂 ihana henkari!

1 vastaus

Nää on niin ihania ♡
Ja meille haluisin tuon mustan. Kahdella arvalla mukana 🙂 nede93@windowslive.com

1 vastaus

Ihana arvonta! Mukana kahdella arvalla ja meille pinkki olisi sopivin ♡

riikk-a@hotmail.com

1 vastaus

En saanut linkkiä kopioitua kännykällä, mutta tuo sama henkari kuin teillä. Kahdella arvalla mukana. minnakn@hotmail.com

1 vastaus

Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan, pinkki oli suosikkini =).
siinatar@gmail.com

1 vastaus

Olen yhdellä mukana 🙂 Musta sopisi parhaiten meidän sisustuksen ilmeeseen! 🙂
minuhno@gmail.com

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Muistan kuinka aikoinaan toista lasta odottaessa jännitin, miten esikoinen ottaisi vauvan vastaan? Turhaan jännitin. Nykyäänkin tämä kaksikko tulee toimeen niin loistavasti.💕 Ikäeroa heillä on 3v8kk
.
.
.
#siskokset #muntytöt

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: