Yleinen 18.8.2016
TEKSTI Terhi

Vielä tänään vauva, huomenna jo taapero

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Ajatella että vuosi sitten tänä päivänä jänitin hirveästi, sillä tiesin että seuraavana aamuna olisi edessä synnytyksen käynnistys, jos saliin vain mahtuisi. Järjestelin viime hetken juttuja, pakkasin loppuja tavaroita ja silittelin vatsaani ja tihrustin illalla itkua, sillä edessä olisi muutama päivä erossa lapsista. Mietin jo kovasti miltä vauva mahtaa näyttää, onko hän minkä kokoinen syntyessään ja kuinka ensimmäinen käynnistetty synnytykseni sujuu. Ei uskoisi että näistä hetkistä on jo vuosi.

Tänään meidän talossa on vielä neljä isompaa lasta ja vauva. Huomenna talosta löytyykin neljä isompaa lasta sekä taapeo. Vauva vuodelle heiluetaan heipat hieman kyyneleet silmissä, sillä olihan se ihana. Paljon jäi mielettömiä muistoja mutta paljon on vielä edessä ja tuskin maltan odottaa mitä kaikkea taaperoaika tuokaan tullessaan. 

Mutta ajattelin että kurkataan hieman ajassa taaksepäin kuvien kera. Miten meidän pieni onkaan kehittynyt ja kasvanut vuoden aikana. Huomennahan se vuosi vasta tulee täyteen, mutta otetaan pieni varaslähtö kuvien kera. Vielä tänään vauva, huomenna jo taapero. Aika hurjaa.

Ihan hurja muutos on tapahtunut jo ensimmäisen yhdentoista kuukauden aikana. Ihan pian räpsitään yksivuotis kuvia. Saa nähdä onnistuuko ne niin miten olen ajatellut ja visioinut. Sunnuntaina sitten juhlitaan tätä miedän pientä miestä. Upea vuosi on kohta takana ja voitte varmasti kuvitella että tämä äiti vuodatti muutaman kyyneleen näitä kuvia katsoessa. Mun vauvani.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (24)

Kiitos Anniina.♥
Täälläkin tuntui tänään, että juurihan kävelin sairaalan ovista sisään ja jännitti ihan hirveästi. Ja nyt vuosi jo mennyt.
Taaperot on kyllä huippu tapauksia.♥

1 vastaus

Löysin blogisi Hugon ollessa ihan vauva ja voi miten nopeasti aika tosiaan on mennyt! Nyt toinen on jo iso poika ja huomenna kokonaisen vuoden!! Hirveästi onnea pienelle miehelle!!! <3 <3

1 vastaus

Ihanaa että olet kulkenut matkassamme tämän ajan.♡♡ Joka on kyllä mennyt hirvittävää vauhtia. Ei sitä voi ymmärtää että huomenna tulee kuluneeksi vuosi kun Hugo nostettiin syliini ensimmäistä kertaa.♡♡
Kiitämme onnitteluista.♡

1 vastaus

Niin ihania kuvia, niin ihanasta Hugosta! <3

Vuosi on kyllä mennyt hukauksessa. Vastahan me blogisi lukijat jännitimme pikkuisen syntymää. Vastahan minä ja siskoni iloitsimme teidän vauvan syntymästä ja lähetimme teille pienen paketin, vauvalle bodyn.
Ja nytkö se pikkuinen muka täyttää jo vuoden! Apua! Mutta lohdutukseksi, lapset ovat onneksi aina äidin pieniä vauvoja, vaikka kasvavatkin. <3

Oikein ihania ja iloisia juhlia teille, vaikka se haikeaa onkin. Ensimmäisissä synttäreissä on sitä jotain, ainutlaatuista. 🙂

1 vastaus

Kiitos Ninni.♡♡
No niin se on mennyt. Ja teidän lähettämä body sujahtaa muistojen laatikkoon kera kirjeen ja kortin.♡♡ Harmittaa kun mun piti silloin tehdä postaus siitä kuinka kultaisia olitte mutta se unohtui. 🙁

Ja niinhän ne lapset ovat. Ikuisia äidin ja isän pikkuisia.♡

Ne ensimmäiset synttärit on jo ihan ovella. 🙂 Odotan haikein mutta innostunein mielin.

1 vastaus

Niin äkkiä aika kyllä menee. 😮 Aivan ihania kuvia, niin suloinen pieni mies! <3

1 vastaus

Niin se menee. Aina jaksan ihmetellä sitä vauhtia jolla ensimmäinen vuosi sujahtaa ohi.
Kiitos, Hugo on kyllä niin suloinen poika.♡♡

1 vastaus

Niin ihania kuvia! <3
Hurjaa että teilläkin jo täytetään vuosi!

1 vastaus

Kiitos Cariina.♡♡
En ole vielä sisäistänyt itsekään että siitä tulee tosiaan huomenna vuosi kun Hugo syntyi.♡

1 vastaus

Aivan ihania kuvia ja Hugolle oikein ihanaa syntymäpäivää ♡

1 vastaus

Kiitos paljon ja onnittelut kerrotaan.♡♡

1 vastaus

En ole koskaan kommentoinut, mutta löysin sun blogin vuosi sitten keväällä kun odotin esikoistani ja siitä lähtien jäänyt lukijaksi:) muistan kun luin kun Hugo oli syntynyt ja mietin että parin kuukauden päästä meilläkin ja TOSIAAN nyt siitä on jo vuosi! Tuntuu, että lapsen myötä ajanjuoksu tuplaantuu 😀 mutta ihanaa 1v päivää Hugolle ja myös äitille ihanasta taaperosta 🙂 -Minna

1 vastaus

Kiva kun kommentoit ja olet seurannut meitä.♡♡ Lasten myötä aika on kyllä lähtenyt juoksemaan. Vuodet vain hujahtaa silmissä. Hugon synnyttyä tuntui että tähän hetkeen on vielä pitkä aika, mutta niin se vuosi vain vierähti.
Kiitos onnitteluista Minna.♡♡

1 vastaus

Hurjan paljon onnea pikku-Hugolle❤️❤️

1 vastaus

Kiitos Emmi.♡♡

1 vastaus

Ihanan koskettavia kuvia. Onnea (melkein) 1-vuotiaalle Hugolle!

1 vastaus

Kiitos paljon Anna.♡♡

1 vastaus

Muistan kun löysin blogisi viime syksynä. Oma esikoistyttöni syntyi nimittäin samana päivänä kuin Hugo ja se oli mielestäni hauska yhteensattuma. Meillä tosin lähdettiin myöhään edellisenä iltana jo synnärille ja tyttö syntyi aamulla 6:52. 🙂 Jäin heti lukijaksi ja on ollut mukava lukea Hugon kuulumisia ja seurata kasvua kun oma tyttö on päivälleen saman ikäinen. Täälläkin siis juhlitaan lauantaina 1-vuotiasta. Vuosi on kyllä mennyt nopeasti. Onnea sinne myös pikku Hugolle!

1 vastaus

Hauska sattuma tosiaan, että lapsillamme on sama syntymäpäivä. 🙂 Kiva että löysit blogiini. Itsekin olen tykännyt seurata samanikäisten kehitystä ja kasvua. 🙂
Kiitämme onnitteluista.♡♡ Lähetän lämpimät synttärionnittelut myös teidän synttärisankarille.♡♡ Nopsaan se vuosi meni.

1 vastaus

Ihania kuvia pienestä suloisuudesta♥ Mun mielestä vauvavuosi menee ihan liian äkkiä tai sitten lapset vaas kasvaa ihan liian nopeesti 😀

1 vastaus

Kiitos Nanna.♡♡
No niin se menee. Se on yksi hujaus vain.

1 vastaus

Nopeasti tuo aika lentää, mutta pienihän hän vielä on. <3

1 vastaus

Aika kyllä juoksee ihan mahdotonta kyytiä. Ja onhan Hugo vielä pikkuinen.♡♡

1 vastaus

Niin ihania kuvia Hugosta! Muistan aivan elävästi kuinka itsekin täällä jännitin, kun tiesin että olet mennyt käynnistykseen. Kylläpäs aika tosiaan kuluu aivan todella hurjaa vauhtia!

Oon viime aikoina nauttinut aivan mahottomasti meiän 1v8kk ikäisestä taaperosta, niin mainiossa iässä hän on. 🙂

1 vastaus

Kiitos Anniina.♥
Täälläkin tuntui tänään, että juurihan kävelin sairaalan ovista sisään ja jännitti ihan hirveästi. Ja nyt vuosi jo mennyt.
Taaperot on kyllä huippu tapauksia.♥

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tällä viikolla vauva on viihtynyt oikeastaan vain sylissä, mutta mukaan mahtuu hetkiä kun viihtyy makoilemassa lelukaaren alla. Silloin sieltä kuuluu kovia kiljahduksia ja kädet sekä jalat viuhtovat kovaa kyytiä. 💕
.
.
.
#vauva2018 #huhtikuiset2018 #olohuone

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: