Yleinen 23.7.2013
TEKSTI Eveliina

Vauvan vaatehankintoja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pienelle on jo todella paljon vaatteita hommattuna. Enää puuttuu muutamat sukat, niin näillä hankinnoilla  pärjätään jo tosi pitkälle. Jatkossa aion ostella vaatteita vain jos jotain vastustamattomia ihanuuksia sattuu tulemaan eteen. Tänään tilasin facebook-kirpputorilta aivan ihanan bodyn missä on söpö röyhelöhelma. Vauvan tulevat kummit ovat myös ostelleet vaatteita, enkä malta odottaa niiden ihanuuksien näkemistä. Uskon että sukulaisiltakin saadaan vielä vaatteita, joten eiköhän näillä pärjätä!
 Tykkään vaatteissa maanläheisistä väreistä. Harmaa, beige, ruskea, valkoinen ja vaaleanpunainen miellyttävät silmää. Mutta kyllä muutama väripilkkukin vauvan vaatekaapista löytyy.

Tässä kuvia muutamista hankinnoista

 68cm toppahaalari

 muutamat housut 50cm – 62cm
 vanupuku, tästä tykkään tosi paljon
 mekko, body ja sukkahousut
 farkkulegginsit ja farkkuhousut
 pieni neulepaita
 muutamat bodyt
 yöpuku
 bodeja
 Pikkuisen vaalenpunaistakin löytyy
 haaremihousu tyyliset pöksyt ja ”I love mum” sukat

 Jonna-tädin ostoksia

Jonna-tädin ostoksia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: