Matkalaukku

Teksti


.siis hoitolaukku. 😀
Ollaan todella liikuvainen ja menevÀinen perhe. Hyvin harvoin on pÀiviÀ jolloin olisimme koko pÀivÀn pelkÀstÀÀn kotona. Luonnollisesti myös Adeliina menee ja kulkee meidÀn matkassamme. Joskus saatamme aamusta lÀhteÀ kaupungille ja sieltÀ suoraan mukkilaan (mummila+ukkila=mukkila) tai jonnekkin muualle kylÀilemÀÀ. TÀllaisinÀ pÀivinÀ saatamme tulla takaisin kotiin vasta myöhÀÀn illalla. Koska olemme paljon reissussa, tarvitsee meidÀn kantaa mukana matkassa myös Adeliinan tÀrkeimmÀt hoitovÀlineet. Hoitolaukku on meille todella tÀrkeÀ ja tarpeellinen juttu aina kun olemme poissa kotoa.

Tony osti tÀmÀn laukun hoitolaukuksi laivalta. Olin niin iloinen ettÀ Tontsa osasi valita nÀin hyvÀn laukun! TÀmÀ on oikein tilava ja laadukas ja sisÀllÀ on sopivasti taskuja tavaroille. VÀriltÀÀn tÀmÀ sopii hyvin meidÀn valkoisten vaunujen ja turvakaukalon kaveriksi. 

SisÀllÀ mukana kulkee perusrasva, sinkkivoide, talkkia ja sÀrkylÀÀkettÀ 

KertakĂ€yttöisiĂ€ vaipanvaihtoalustoja. Ovat todella kĂ€teviĂ€ kun vaihtaa vaippaa vieraiden sohvilla. Myös yleistentilojen lastenhoitohuoneissa on kĂ€tevÀÀ heittÀÀ tĂ€llĂ€inen hoitoalustan pÀÀlle. En vaan millÀÀn pysty laskemaan mun puhdasta vauvaa siihen kaikkien kĂ€yttĂ€mĂ€n bakteerialustan pÀÀlle. 😀 
LisĂ€ksi kertakĂ€yttöisiĂ€ ruokalappuja. KĂ€teviĂ€ kun neiti puklailee ja pĂ€rskii maitoa suusta syödessÀÀn. Ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa bodyĂ€, eikĂ€ tarvitse kuljettaa likaista lappua kotiin pesuun kun tĂ€mĂ€n voi heittÀÀ roskiin. p.s Ă€lkÀÀ tuomitko, vĂ€lillĂ€ mulla menee kĂ€ytĂ€nnöllisyys ympĂ€ristöystĂ€vĂ€llisyyden edelle. 🙁

Vaippoja! (tietty taas kertakĂ€yttöisiÀ ) TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ meillĂ€ menee Pampersin 3 koko. Jatkossa ostetaan kyllĂ€ Liberoja kun noi Pamapersit haisee ihan hirveĂ€ltĂ€! 
Pari pyyhettÀ toimii pepunkuivattamisessa.
Jos ollaan reissussa missÀ ei ole juoksevaa vettÀ, niin otan aina kosteuspyyhkeitÀ mukaan.

Nose Frida -niistÀjÀ ja pehmeitÀ nenÀliinoja. 

Varatutti ja viihdykettÀ 

Vaihtovaatteita. YleensÀ useampi body, villapaita, sukkia, housuja ja pipo. Jos mennÀÀn kylÀilemÀÀn niin ettÀ lÀhdetÀÀn vasta iltasella kotiinpÀin, pakkaan mukaan myös yöpuvun jotta voidaan jo kylÀstÀ lÀhtiessÀmme pukea yökkÀri ulkovaatteiden alle. Neiti aina nukahtaa kotimatkalla, niin ei enÀÀ kotona tarvitse herÀttÀÀ hÀntÀ vaatteiden vaihtoon. 

Tuttipullo, korviketta ja Disflatyl-lÀÀke. KÀytetÀÀn mam-koliikkituttipulloja jotka eivÀt pÀÀstÀ ilmaa vauvan vatsaan. Noi on ihan superhyviÀ tuttipulloja. MeillÀ on niitÀ kolmea eri kokoa. Kuvan pullo keskimmÀsitÀ kokoa.
TÀllainen on normaalisti Adeliinan matkalaukun sisÀltö. MitÀ kaikkea teidÀn hoitolaukuista löytyy? Vai heitÀttekö aina vain kÀsilaukkuun muutaman vaipan kun lÀhdette vauvan kanssa kotoa? 
P.S
Te pari Ă€itibloggaajaa, ketkĂ€ aina kopioitte ideat ja tekstit postauksistani: On kurjaa ettĂ€ ette keksi itse mitÀÀn aihetta postauksillenne, mutta olen hyvin otettu ettĂ€ pidĂ€tte tekstejĂ€ni niin hyvinĂ€ ettĂ€ ne kelpaavat myös omiin blogeihinne. 😉

Kommentit

20 kommenttia

Anna kukkahattutĂ€tejen olla, mitĂ€ vĂ€liĂ€ minkĂ€lainen nuoruus/teiniaika sulla on ollut, kun nyt kuitenki olet hyvĂ€ Ă€iti lapselles 🙂 olisi kyllĂ€ mielenkiintoista lukea sinusta, ennen Adeliinaa ja raskautta. 🙂

MeillĂ€ on ihan surkee hoitolaukka ja oonkin miettinyt uuden ostamista. Vasta nyt tajusin, ettĂ€ oliskin oikeesti kĂ€tevĂ€mpÀÀ ostaa tommonen ns. peruslaukku eikĂ€ hoitolaukkua. 🙂

P.S. TÀÀllÀkin kÀytetÀÀn noita Liberon kertakÀyttöalustoja. On niin kÀteviÀ!

Mun mielestĂ€ tĂ€llĂ€inen peruslaukku on tosi hyvĂ€ hoitolaukkuna. Voi sitten vauva-ajan jĂ€lkeen kĂ€yttÀÀ ihan normi laukkuna. 🙂 Tietty nykyÀÀn hoitolaukut on tosi hienoja ettĂ€ voi kai niitĂ€ kĂ€yttÀÀ kĂ€silaukkuina muutenkin. 😀

Joo mutta ne on ihan sika kalliita, jos haluaa hienon! 😀

TÀÀ oli hyvĂ€ ja hyödyllinen postaus! 🙂 ketkĂ€ sua kopioi? Jos kehtaaat niin kerro blogien nimet tai linkkaa? SÀÀlittĂ€vÀÀ touhua enkĂ€ takuu miks pitÀÀ blogia jos ei itellĂ€ oo ideoita..:DD

HyvÀ ettÀ oli hyötyÀ!

En ala mihinkÀÀn "kostotoimenpiteisiin" eli linkkailemaan nĂ€itĂ€ blogeja, kunhan nyt jatkossa pitĂ€vĂ€t nĂ€ppinsĂ€ erossa teksteistĂ€ni. 😀

Joo nuo pampersit oikeasti haisee paljon enemmĂ€n ku liberot! Huomasin saman kun tuli ostettua niitĂ€ 😀 tykkÀÀn sun blogista kun tĂ€mĂ€ on niin "maanlĂ€heinen" ja kerrot normaalista arjesta. ItsellĂ€ on reilu 2kk vanha poika 🙂

MeillĂ€ myös samantapainen hoitolaukku, paljon tilavampi kuin "oikea" hoitolaukku! 🙂 ja kertakĂ€yttöalustoja löytyy myös koska hyihyihyi kaikki yleiset lastenhoitohuoneet 😀

IkĂ€vÀÀ tuo kopiointi mutta ota se imarteluna ettĂ€ sun blogi on mahtava kun joku haluaa sitĂ€ kopioida! 🙂

Noi alustat on kyllĂ€ hyviĂ€! 🙂

Ja juuri imartelun kannalta olen tuon kopioimisen ottanut. SitĂ€ kun on mahdotonta "kieltÀÀ" tai oikeastaan estÀÀ tapahtumasta, niin turha ottaa ressiĂ€ asian suhteen. 🙂

Monissa Àitiblogeissa kirjotetaan ihan samoista aiheista kuin sinÀ. En pitÀisi sitÀ kopioimisena, aiheet ovat vaan samoja kun eletÀÀn pikkuvauva-aikaa. Aiheesi ei ole millÀÀn lailla uniikkeja, samanlaisia postauksia saa lukea sadoittain nÀistÀ tusinanlogeista.

Silloin kun joku maalaa tekstini ja painaa copy–>paste, kyse todellakin on kopioinnista. SinĂ€ voit kolmantena osapuolena olla hiljaa.

SelvÀ, ymmÀrrÀn eron. Se ei vaan tullut selvÀksi kirjoituksestasi. Ja mielellÀni pysyn tÀst edes hiljaa ja myös pois blogistasi. Ihanaa kevÀÀn jatkoa!

jatkot sinnekkin! :DD

Etkö imetÀ

ImetÀn.

ÄlĂ€ pidĂ€ blokia jos et halua ettĂ€ kopioidaan, netissĂ€ tĂ€tĂ€ nyt tapahtuu koko ajan!

Ööh??! Vaikka se olis mahdollista, se ei ole laillista. Ihme urpo

Sulla on ihan mahtava blogi kirjotat riittÀvÀn usein. Mut haluaisin kuulla enemmÀn sun murrosiÀstÀ/nuoruudesta niin voisitko tehdÀ sellaisen postauksen

Tein jonkin aikaa sitten postauksen "nuoruusvuosistani", mutta jotta kukkahattutÀdit sÀÀstyisivÀt sydÀnkohatukselta poistin postauksen.
Sain siis niin paljon negatiivisia ja arvostelevia kommentteja teinivuosien postauksestani etten jaksanut enÀÀ kuunnella. 🙁

Voisiko sen "nuoruusvuosi" kirjoituksen saada takaisin? Olisi niin ihanaa saada lukea se.

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

YhteistyössÀ