Yleinen 24.6.2014
TEKSTI Eveliina

LOOK osa 1

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Minä en todellakaan ole mikään tyylitaituri, mutta toiveidenne takia ajattelin tehdä muutaman kirjoituksen siitä miten laitan itseni, mitä tuotteita ja välineitä käytän. 
Aloitetaan vaikka meikistä, mikä kylläkin on melko olematon osa ulkonäköäni. En ole taitava meikkaaja, enkä siksi käytä kovin paljoa meikkiä, mutta meikkaan kyllä päivittäin, paitsi harvemmin mökillä. Tykkään itselläni luonnollisesta meikistä, en jotenkin tunne peilikuvaani omakseni jos naamassani on raskaat rajaukset tai näyttävästi punatut huulet. Olisi kuitenkin hienoa oppia tekemään näyttävä iltameikki silmiin kun lähtee viettämään iltaa esim. yökerhoon. Ehkä vielä joku päivä ostan kunnon luomiväripaletin ja opettelen jonkun youtube-tutorialin avulla bilemeikin.

Mulla on täällä mun vessan ”kaapissa” tällainen pieni kaunistautumisnurkka jossa voin rauhassa istua ja käyttää kaikkia tököttejäni. Usein kuitenkin meikkaan olohuoneessa luonnonvalossa jotta lopputulos on luonnollisempi.
 Laittautumistuokion jälkeen on helppo piilottaa pyörremyrskyn jäljet. 😀
Olen vähän sellainen että ostan uusia meikkejä ja hamstraan kaikkia kaunistautumisvälineitä, mutta kuitenkin käytän vain murto-osaa haalimastani kokoelmasta. Näissä kolmessa pussissa olevista meikeistä käytän päivittäin vain seuraavia asioita..
 Lorealin mineraalipuuteri on tosi hyvää. Ostin aluksi väärän värin, mutta nyt kun aurinko on hieman muuttanut ihon sävyä tämä sulautuu oman ihon väriin täydellisesti. Ei jää raskaaksi kerrokseksi iholle vaan antaa huokosten hengittää. Suosittelen kaikille ketkä eivät kärsi runsasta peittävyyttä kaipaavista finneistä tmv.
Lumenen kulmakynää käytän aina kun näyttäydyn ihmisten ilmoilla. 
Hennon punakkaa huulipunaa käytän aina silloin tällöin jos on jotain vähän ihmeellisempää menoa.
Näiden lisäksi tykkään välillä siapista kulmaluulle (ihan kulmakarvan alapuolelle) valokynää, joka saa katseesta avonaisemman ja raikkaan.

Sain Carmexilta nämä huulirasvat ja rakastuin! Tuosta metallipurkissa olevasta kirsikasta tuli mun suosikki kun se on niin hyvin tuoksuinen. Tuo tuubissa oleva rasva on käytössä aina kun kuljemme veneellä, koska siinä on aurkonkosuoja ja mun huulet välillä palaa merellä koska aurinko on siellä niin paljon voimakkaampi. 
 Näissä kuvissa mulla on ainoastaan noita ylempänä esitettyjä meikkejä sekä tupsuripset.
Kaikki meikkivinkit ovat tervetulleita, sillä kuten jo aiemmin mainitsin en mikään asiantuntija tässä lajissa ole.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Olen etsinyt tuon näköistä paneelia/ laminaattia joka paikasta. Voisitko kysyä Tonylta jos hän muistaisi puutavaran valmistajan tai mistä sitä saa hankittua? Kiitos <3

1 vastaus

Minäki haluan tuommosen laittautumis nurkkauksen! 😀

1 vastaus

Mää en 😀

1 vastaus

Olen maailman laiskin laittautumaan ja olen kokenut kulmien ja ripsien kestovärit pelastukseni. Ripsenpidennykset on kans kivat, mutta kallista lystiä. Mutta nuo kestovärit, ah! Ja jos pidät mineraalimeikeistä, bareMineralsilla on todella laadukkaita meikkejä. Niiltä löytyy myös ripsareita, huulipunia jnejne.

1 vastaus

Hei kiitti vinkistä! Pitääkin tutustua niihin, nää mineraalimeikit kiinnostaa. 🙂

1 vastaus

Ihana tuo nurkkaus! 🙂 Täytyy ehdottomasti rakentaa tollanen sitten, kun meillä joskus on omakotitalo. 🙂

1 vastaus

Mistä olet ostanut ton sun ihanan puisen rasian?Ihana meikki nurkkaus sinulla.

1 vastaus

Kiitos. 🙂 Mun kummisetä on tehnyt sen mulle itse. Olisinkohan saanut sen rippilahjaksi? Se on kyllä kätevä kun saa kaikki korut sinne siististi.

1 vastaus

Ostin tänään postauksesi innoittamana tuon Satin coral-huulipunan ja se on huulipunakokelmani uusi suosikki. Aivan ihana sävy! Tee vain jatkossakin meikkipostauksia 🙂

1 vastaus

Se on ihana sävy! vaikka en niin huulipunista pidä, tätä tulee käytettyä. 🙂

1 vastaus

Miks sulla on 6 dödöä? 😀

1 vastaus

Haha! :DD En tiedä. Ostan aina uuden ennen kuin vanha loppuu ja niin niitä sitten on vaan kertynyt…

1 vastaus

Apua nyt olet laihtunut liian laihaksi…. toivottavasti ei ole kyse samasta kun empulla aikanaan

1 vastaus

Minä olen aina ollut tämän mallinen. En siis laihduta. 🙂

1 vastaus

Mistä tuo puinen liukuovi on hankittu? Haluan samanlaisen! 🙂

1 vastaus

Se on itse tehty.. Runko on jotenkin hitsattu jostain metallista ja sitten siihen on kiinnitetty tuo puu ja kahvat. :DD En ehkä ole paras henkilö neuvomaan että miten ovet on tehty. XD

1 vastaus

Olen etsinyt tuon näköistä paneelia/ laminaattia joka paikasta. Voisitko kysyä Tonylta jos hän muistaisi puutavaran valmistajan tai mistä sitä saa hankittua? Kiitos <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: