Yleinen 3.12.2014
TEKSTI Eveliina

Täydellinen pikkujoulumekko ja arvonta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kasvava maha tuo mukanaan monta ongelmaa, joista ehdottomati ärsyttävin on mielestäni pukeutuminen! Olisi ihanaa pukeutua raskaana muodikkaasti, vauvavatsaa korostaen, sen sijaan että kulkee aina löysissä verkkareissa, sekä miehen paidoissa ja takeissa. Aika monet normaalit vaatteeni mahtuivat viime raskaudessa ylleni vielä suurinpiirtein 30. raskausviikolle asti, mutta viimeisillä viikoilla kaikista paidoista alkoi loppua pituus kesken. Lisäksi venytin viimeksi harmittavan monta lempparitoppiani, kun väkisin tungin vatsani niihin.
Minä olen kuitenkin vaatteiden suhteen hieman pihi, enkä oikein tykkää ostaa vaatteita joilla on hyvin lyhyt käyttöikä. Sen takia ostan raskaana vaatteita jotka toimivat raskauden jälkeen imettäessä, sekä mahdollisesti myös ihan normaaleina vaatteina, kun vatsaa ei enää ole.

Sain hiljattain äitiys- ja imetysvaatteita myyvältä verkkokaupalta 9kk.fi:ltä ihanan äitiysmekon. Mekkoon rakastuttuani tutustuin verkkokaupan tarjontaan hieman paremmin ja totesin että haluan sieltä ainakin 90% myytävistä vaatteista. 😀 Vaatteet ovat tyyliltään juuri mun näköisiäni, eli hillityn tyylikkäitä, muodikkailla väreillä. Suurin osa vaatteista toimii myös raskauden jälkeen imettäessä.

kuva: Purpless

Tästä laivastonsinisestä äitiysmekosta tuli hetkessä vaatekaappini käytetyin vaatekappale. Äitiys-sukkisten kanssa tää on ihana joustava ja rento. Arkena tää toimii hyvin esim. huivilla ja neuleella asustettuna. Juhliin olen pukeutunut tähän myös, sillä korkokenkien ja näyttävän kaulakorun kanssa mekko on myös tosi juhlava. Aion käyttää tätä mekkoa myös raskauden jälkeen, sillä uskon että imetys on tuon kaula-aukon leikkauksen takia vaivatonta.
Tämä mekko tulee vilahtelemaan blogissa vielä monta kertaa. 🙂

kuvat: Purpless
Tässä vielä muutama muu suosikkini!
 Kuva: Purpless

9kk.fi tarjoaa jollekkin onnekkaalle lukijalleni tämän heidän verkkokaupasta löytyvän äitiysneuletakin. Neuletakin voit saada omaksesi osallistumalla arvontaan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään oman sähköpostisi. Aikaa osallistua on 7.12.2014 asti. Sen jälkeen arvon voittajan ja olen häneen sähköpostitse yhteydessä. Muistakaa siis vilkuilla sähköpostejanne arvontapäivän jälkeen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (101)

Samojen ongelmien kanssa painitaan täällä! Nyt menossa rv29 🙂
tiia-a-a@hotmail.com
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mekkoa tarvittas joten arvontaan mukaan
0
1 vastaus

Mukana T:maiqqu
maiqquu (at) gmail.com
0
1 vastaus

Tuo neule on kyllä aivan ihana! Se toimii varmaan kans hyvin raskauden jälkeen kun siinä on tollanen rento leikkaus 🙂
Ja olen mukana! 🙂

charlotte.blomberg@hotmail.com
0
1 vastaus

mukana 🙂 mirasusanna (at) luukku.com
0
1 vastaus

elina_jokitalo(at)luukku.com
0
1 vastaus

Hei, minäkin osallistun arvontaan! Kiva arvonta muuten!

h.m.a@luukku.com
0
1 vastaus

annina.vih(a)gmail.com
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
s.kansakoski(at)luukku.com
0
1 vastaus

ShegurnRockefeller@hotmail.com 🙂 Äskönen viesti ei ilmeisesti tullut kun en sitä tässä nää, mutta jos tulee vahingossa kahdesti niin ota toinen pois. 😀
0
1 vastaus

Tulikohan äskeinen kommentti.. Varmuudeksi uudelleen, eli
jasuuna[ät]hotmail.com
0
1 vastaus

katajainen(a)gmail.com
0
1 vastaus

jonna_93_&hotmail.com
0
1 vastaus

ikrokfor(a)gmail.com
0
1 vastaus

Voihan vinde ja vau! En oo ikinä voittanu arvontaa, mut aina kannattaa yrittää 🙂
jonnnax84@hotmail.com
0
1 vastaus

hiisukas(at)gmail.com
0
1 vastaus

si-nii(at)hotmail.com
Mukana!
0
1 vastaus

sopeutuja(at)hotmail.com
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: