Yleinen 29.12.2014
TEKSTI Eveliina

22. raskausviikko ja rakenneultra

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään alkoi 22. raskausviikko ja sen kunniaksi käytiinkin rakenneultrassa! Ultra-aika oli jo kahdeksalta ja aamulla jouduinkin herättämään Adeliinan kesken unien että ehdittiin sairaalalle. Heitin Tonyn seiskaksi TYKS:iin töihin ja vein Adeliinan kummitäti Sohvin luokse aamupuurolle. Adeliina oli muutama viikkoa sitten mukana NT-ultrassa, mutta koska hän ei olisi millään malttanut olla paikoillaan, vein hänet tällä kertaa ihan suosiolla hoitoon.
Hyvä että tuleva isosisko ei ollut mukana, sillä ultraus kesti todella kauan. Tonynkin piti kesken kaiken lähteä takaisin viereiseen rakennukseen töihin. Vauva oli mittojen ottamisen kannalta huonossa asennossa ja mun piti olla kyljellään ja väännellä itseäni siinä penkissä että näkyvyys olisi ollut edes hitusen parempi. Pidettiin sitten taukoa ja meinattiin varailla jo uutta ultrausaikaa, mutta kun vielä kerran yritettiin kurkkia mahaan, ultraaja sai sen viimeisenkin mitan sydämmestä otettua.
Vauva oli oikein virkeällä päällä ja potkutteli paljon. Kaikki mitat vastasivat viikkoja ja hän vaikutti oikein hyvinvoivalta ja terveeltä vauvalta. Ollaan Tonyn kanssa tosi onnellisia, enkä mä millään saa pyyhittyä tätä typerää hymyä naamaltani. 😀

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

täälläkin poikalupaus ja la 20.5 😉 paljon poikia!!<3

1 vastaus

Voi että, paljon onnea koko perheelle! 🙂

1 vastaus

Arvasin!!! Paljon onnea pojasta ja voimia raskauteen! 🙂

1 vastaus

Ihanaa että kaikki oli hyvin ja onnea pojasta! 🙂

1 vastaus

Onnea! 🙂

1 vastaus

Paljon onnea pojasta <3

1 vastaus

Ihanaa että saatte pikkuveljen Adeliinalle <3 paljon onnea!!!

1 vastaus

Uh, tiesin! 😉 ONNEA!!!
-Gina

1 vastaus

Onnea pojasta! 🙂

1 vastaus

Onnea paljon! 🙂

1 vastaus

Onnea! Arvailin että olisi tyttö tulossa, väärässä Olin ??

1 vastaus

Onnea! Ja kivaa että olet (ainakin toistaiseksi) päättänyt jatkaa bloggailua! 🙂

1 vastaus

Onnea pojasta! Itsellä jo kaksi jo kolmas poika potkuttaa just mun kylkiluita 🙂

1 vastaus

Onnea! 🙂

1 vastaus

Paljon Onnea pojasta 🙂 Itsekin odotan lasta, tosin vasta ensimmäistä 🙂 Meillä vissiin aika lähekkäin lasketutajat, mulla laskettu aika 9.5 ja myös me saimme poikalupauksen 😀

1 vastaus

täälläkin poikalupaus ja la 20.5 😉 paljon poikia!!<3

1 vastaus

Ihanaa, onnea <3

1 vastaus

Onnea poikalupauksesta !:) itse odotan kanssa toista lasta ja innolla kumpi tulee 🙂 7.1 se jo selviää:) eka lapsi on tyttö 🙂 uskon että tämäkin on ,mut saa nähdä:)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: