Yleinen 28.10.2015
TEKSTI Eveliina

Rattaat näkyviin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Murut iltalenkillä
Olen nyt syksyn tullen kiinnittänyt meidän tupliin kahdeksan heijastinta. Lisäksi lasten lämpöpusseista ja vaatteista löytyy heijastimia myös. Liikenteessä näkyy, (tai nimenomaan ei näy) ihan liikaa rattaita ilman heijastimia. Muistakaa viimeistään nyt tehdä menopelit pimeässä näkyviksi. 
Kauppoihin on ilmestynyt sprayheijastimia, joita mainostetaan voivan suihkuttaa mm. polkupyöriin. Jotkut maalit lähtevät vedellä, toisista saa pysyvämmän pinnan. Tommonen spray mahtais kyllä toimia rattaissakin! Myös heijastinteipillä pystyy tyylikkäästi tuunaamaan esim. rattaiden renkaat.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hauska tuo toinen lapsi kun pipo silmillä.
Meidän rattaissa ei ole lisättyjä heijastimia, alunperin niissä on muutama, mutta tajusin just että me ei ulkoilla pimeällä (toki tilanne tulee muuttumaan sit kun on pimeetä jo päivällä kolmelta). Me ulkoillaan nyt 9-11 ja 16-17.

1 vastaus

No nyt oot oikealla asialla! Heijasin on halpa henkivakuutus. Näin kerran koiran, joka oli kuin joulukuusi vilkkuvin valoin ja heijastinliiviin puettuna. Myös hihnassa oli koko matkalta valo/heijastin, mutta hihnan päätä pitelevä henkilö oli täysin näkymättömissä…

1 vastaus

Hauska tuo toinen lapsi kun pipo silmillä.
Meidän rattaissa ei ole lisättyjä heijastimia, alunperin niissä on muutama, mutta tajusin just että me ei ulkoilla pimeällä (toki tilanne tulee muuttumaan sit kun on pimeetä jo päivällä kolmelta). Me ulkoillaan nyt 9-11 ja 16-17.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: