Yleinen 20.2.2018
TEKSTI Eveliina

10 asiaa joita et ehkä tiennyt minusta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En ole kovin kiinnostava ihminen, mutta sain kuitenkin listattu itsestäni muutaman ehkä jopa yllätyksellisen faktan! Nuo nyt ovat tuollaisia pölöjä juttuja, mitkä eivät ehkä ole aiemmin tulleet ilmi itsestäni täällä? No mutta välillä vähän kevyempääkin juttua täällä.

Eveliina Huttunen

  1. Nimeni ei oikeasti ole Eveliina Matilda, vaan Eveliina Sonja Matilda.
  2. En ole koskaan ollut hyvä koulussa. Vietin peruskoulun aikana useita tunteja jälki-istunnossa. Kerran ala-asteella sain jälkkäriä siksi, että ulos menemisen sijasta kiipeilin ilmastointikanavassa välitunnin. Sain kuitenkin viidennellä luokalla stipendin hauskalta miesopettajalta, joka tuli kehnosta koulumenestyksestäni huolimatta kanssani hyvin juttuun.
  3. Osaan seistä päälläni ja vielä ihan niin kauan kun vain haluan.
  4. Toistaiseksi kaikkein villeimpänä tempauksenani, olen uinut poliiseja pakoon ja selvinnyt tilanteesta ehjin nahoin. Tarina on liian pitkä tässä avattavaksi…
  5. Joskus seitsemän vuotta sitten ajelimme ystäväni kanssa molempien päistä puolipäätä kaljuksi. Sivukalju oli hetken cool! Sen kasvattaminen takaisin pitkäksi kävi helposti, kun jakauksen vaihtoi toiselle puolelle päätä.
  6. Kehossani on yhteensä viisi lävistystä.
  7. Lapsuuden haaveammattini oli kalojen kouluttaja. -mitä se sitten ikinä tarkoittaakin. Yhtenä nimipäivänäni sain lahjaksi oman pikkuakvaarion, jossa oli kaksi maailma parasta kalaa. Toinen kala kuoli talvella ja hautasin sen keittiön kukkaruukkuun, koska maa oli liian jäässä haudan kaivamista varten.
  8. Olen ollut vegaani. En kuukausiin syönyt mitään eläinperäistä, kuten lihaa, maitotuotteita, kananmunaa, liivatetta… Ruokavalioni koostui vuoden ajan pääosin näkkileivästä ja ananaksesta. Nykyään olen kaikkiruokainen.
  9. Minulla on hokutory-jujutsussa keltainen vyöarvo. Varokaa vain!
  10. Koulussa ainoa minua kiinnostava oppiaine oli äidinkieli ja siinä etenkin kirjoittaminen. Olen kirjoittanut paljon omaan pöytälaatikkooni ja haaveilen kirjoittavani joskus oman kirjan.

Eveliina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Hei, kiitos tiedosta, en tiennytkään. Mikäköhän siinä sitten mahtaa olla..? Selvittelen!

1
1 vastaus

Tykkään valtavan paljon sun syvällisistä postauksista, jotka pistää ajattelemaan asioita, mut täytyy sanoo et tää oli ihana ”kevennys” niiden postausten rinnalla. Sun blogi on ihana ja persoonallinen, jatka samaan malliin!

1 vastaus

Voi kiitos! Kehusi piristivät päivääni kovin!

1
1 vastaus

Hei ootko tietoinen ettei sun postaukset oo päivittyneet enää hetkeen blogloviniin? Tai ellei sitten ongelma ole vain mulla..

1 vastaus

Hei, kiitos tiedosta, en tiennytkään. Mikäköhän siinä sitten mahtaa olla..? Selvittelen!

1
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: