Yleinen 20.6.2018
TEKSTI Eveliina

”Tulisitko kummiksi minulle?”

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Alex luovutti suvun pienin -tittelin muutama viikko sitten, siskoni pienelle poikavauvalle

Vauvalla oli niin kiire tapaamaan meitä kaikkia, ettei hän synnyttyään vielä jaksanut syödä itse masuaan täyteen, eikä pienikokoisuudessaan täyttänyt edes pikkiriikkisintä bodypukua. Mutta sitten maitotippoja syötettiin ruiskulla suoraan masuun, bodyn hihat käärittiin ja pientä poikaa alettiin kutsua suurella nimellä. Näin hän saapui ja jäi tärkeäksi osaksi upeaa sukua, kasvamaan perheensä esikoisena, serkkujoukkonsa kuudentena ja minun – kummitätinsä silmäteränä.

Tulisitko kummiksi

”Oi kyllä!” – minä vastasin ja koin suvun pienin –tittelin siirtyneen omalta pojaltani, kuin omalle pojalleni. Niin kovin hänestä jo välitän.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Niin kauniisti kirjoitettu <3
Viimeisimmät kirjoitukset ovat olleet kyllä todella mukavaa luettavaa. Ihanaa, että sinulla on just nyt kaikki paremmin kuin hyvin, olet ansainnut jokaisen onnenhetken ja toivottavasti tulet saamaan niitä tulevaisuudessakin paljon lisää. Hyvää on siis kannattanut odottaa! Mukavaa juhannusta sinulle.

1 vastaus

Ihanasti kirjoitettu ja aivan ihania kuvia pikkuisesta! Onnea ja viisautta sinulle kunniatehtävään pienen elämässä <3

1 vastaus

Niin kauniisti kirjoitettu <3
Viimeisimmät kirjoitukset ovat olleet kyllä todella mukavaa luettavaa. Ihanaa, että sinulla on just nyt kaikki paremmin kuin hyvin, olet ansainnut jokaisen onnenhetken ja toivottavasti tulet saamaan niitä tulevaisuudessakin paljon lisää. Hyvää on siis kannattanut odottaa! Mukavaa juhannusta sinulle.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: