Ero 5.12.2014

Vilkaisu uuteen kotiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Vinous on taattu. Huono kuvakulma on taattu. Pikaräpsiminen on kirjaimellisesti juuri tätä. Kuvia ilman mitään taiteellista arvoa. Esittelyssä asunto, johon tänään kirjoitin sopparit. Vihdoin pääsen viikonloppuna muuttamaan ja aloittamaan uuden elämän!

Sovitaan, että tämä oli päivän tapahtumien kertaamisen (kuvamuodossa) lisäksi pieni sneakpeak. Kuvista tuskin saa ihan kamalasti selvää kokonaisuuden suhteen, mutta ajattelin esitellä kämpän uudelleen tavaroiden ollessa paikallaan. Uskon, että tulemme viihtymään asunnossa! Saako nyt olla innoissaan? 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (26)

Mä asun siellä jo.

1 vastaus

Näyttää hyvältä 🙂 onko se kaksio vai kolmio? 🙂

1 vastaus

Toi on vaan kaksio.. mutta eiköhän me mahduta 😀

1 vastaus

Kaunis asunto:)…Onnea uuteen kotiin!

1 vastaus

Kiitos paljon! 🙂

1 vastaus

Hieno asunto 🙂
Mutta pakko mainita, että taitaa pojallanne olla turvaistuimen vyöt hieman huonosti.. ei siis mene olkapäiden päältä nuo hihnat.

1 vastaus

Voin suoraan myöntää, etten tiedä istuimista yhtään mitään! Joten kiitos huomautuksesta.. Onko noi siis liian löysällä? Tai väärällä korkeudella?

Mulla ei oo aiemmin ollut autoa 😀

1 vastaus

Tässä nyt vaan joku random nopea googlen kuvahausta, jossa siis näkyy, miten hihnat kuuluisi mennä olkapäiden päältä (ei siis saa olla tuolleen käsien sivuissa roikkumassa, kuten topilla näyttäisi olevan… on siis varmaan liian löysällä JA toki korkeus kannattaa tarkistaa; sitä vaikea kuvasta sanoa..).
kuva tai
toinen kuva
(Topin ikäinen voisi btw vielä hyvin matkustaa selkä menosuuntaan, joka on turvallisempaa, mutta tiedän toki, että kaikissa tapauksissa siihen ei ole mahdollisuutta (matkapahoinvointi tms.)! Sitä en tiedä, onko tuo teidän istuin edes sellainen, että saa selkä menosuuntaan.)

Kannattaa ohjekirjasesta lukea ohjeet vöiden säätämisestä. Jos ohjekirjaa ei tallella, niin valmistajan nettisivuilta löytää ohjeet kyllä myös (ainakin jos on brio, britax, tms. tunnettu merkki). 🙂

1 vastaus

Onnea uuteen kotiin! Mukavan valoisalta näyttää. 🙂

1 vastaus

Kiitän! 🙂

1 vastaus

Teet tuosta asunnosta varmasti teille ihanan kodin. Ja siinä on kiva ja innostava projekti joka piristää myös mieltä.

1 vastaus

Niinpä!! 🙂

1 vastaus

Hitsi, kuinka ihana koti!
🙂

1 vastaus

Niin on :))

1 vastaus

Juu kattoin kans, että Topi lentää kyllä ku leppäkeihäs tosta istuimesta jos kolari tulee… Kannattaa tutustua ennenkun sen lapsen laittaa siihen istuimeen oli sitten laina auto tai ei miten vyöt kuuluu olla ym. Koskaan ei voi tietää kuka tuola liikenteessä törttöilee! Turvallisuus ennen kaikkea! Vastuutonta olla huolehtimatta lapsen istuimen kunnollisesta kiinnityksestä..

1 vastaus

Äh, ei vastuutonta vaan hölmöyttä. Ei kukaan oo seppä syntyessään. Mä todella luulin, että se oli oikein ohjeiden mukaan.

Sitä tekee ekoina kertoina kaikessa virheitä, eikä mulla oo hajuakaan miten toi ”kuuluu”. Ei sitten mitään hajua, joten mun silmään se näytti oikeelta.

Ihan jees siis että latasin tänne kuvan ja joku korjas asian 🙂

1 vastaus

Huippujuttu!!!! Onnea uuteen kotiin! <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Kaunis asunto, onnistut varmasti tekemään tuosta teille ihanan, viihtyisän ja lämpöisen kodin! Odotan innolla kuulevani ja näkeväni, millainen valmis lopputulos on. Onnea uuteen kotiin! <3

1 vastaus

Saa innostua! Oikein paljon onnea uuteen kotiin ja uusiin tuuliin elämässä <3

1 vastaus

Samaa vyöjuttua funtsin, mutta tuossapa on jo ohjeistettu, joten se siitä.
Mua niin säälittää tuo pieni poika, miten hän sopeutuu teidän eroonne..? Kun ei äiti ja isi olekaan aina molemmat paikalla..ja entä kun uusia kumppaneita tulee.. Niin pieni vielä ja kaksi kotia 🙁

1 vastaus

Toi asunto näyttää niiiiin upeelle! 🙂 Onnea vielä kerran!

1 vastaus

Mielenkiinnosta kysyn, minkä hintaisia ovat pääkaupunkiseudun noin hyvänkuntoiset kaksiot? 🙂

Täältä lahden toiselta puolelta kyselen.

1 vastaus

Nyt blogin nimi kuvaa sun tätä hetkeä, olet äiti, isolla Ä:llä, ja sulla on operaatio, operaatio jaksaa olla se äiti jota lapsi tarvitsee vaikka tilanne onkin lapsen mielestä (ja aivan varmasti sunkin) outo! Te pärjäätte, kunhan muistat pyytää apua kun sitä tarvitset! 🙂 Tsempit operaatioon! 🙂 <3

1 vastaus

Hei heitä yv tai säpöä niin jutellaan. En oikeestaan haluu asumiskuvioita tänne blogiin! 🙂

1 vastaus

Moi valittevasti mullekin luovattiin asunto Lauttasaaresta, meni alta ja muutto Keravalle.. Saatanan Jouko Nuutinen vai mikä Erkkeri se olikaan.

1 vastaus

Mä asun siellä jo.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: