Mökkeily 23.6.2017

Keskikesän tunnelmaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En kestä, että juhannus on nyt ohi. Se tarkoittaa sitä, että kohti syksyä mennään ja lujaa. Päivät lyhenee ja kesä loppuu taas jossain välissä. Kesä, joka on pitänyt lomalaiset takki päällään.

Me ollaan koko perhe täällä Paraisilla mökkeilemässä. Ei koko porukka mahduta samaan aikaan mökkiin, joten osa meistä yöpyy hotellissa. Päivät tosin ollaan kokonaan mökillä. Siellä pääsee saunomaan, uimaan ja vain olemaan. Uskokaa tai älkää, mutta heitin jo talviturkinkin hyytävässä meressä.

Tänään käytiin paikallisissa juhlissa, joissa napsin kuvia ihanimmista lapsista, joita maa päällään kantaa. On noi kaks vaan elämän suola, vaikka joskus päivät raskailta tuntuukin. Vaikea kuvitella, että ensi vuonna niitä on jo kolme..

Elämä on aika jees just nyt. Tässä hetkessä ja ajassa. Nyt nautitaan kuulkaa kesästä! Oikein ihanaa juhannusta kaikille ♡

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Voi kiitos 🙂
0
1 vastaus

Kesähän vasta alkaa nyt ?
0
1 vastaus

Kohta se loppuu 😀
0
1 vastaus

Oi, mistä on tuo ihana elsan mekko? 🙂
0
1 vastaus

Pomp de lux 🙂
0
1 vastaus

Aivan ihania valokuvia – sulla on taiteellista silmää! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: