Uusi pienempi koti ja uudet kujeet

Meillä tuli vihdoin kauan kauhulla odotetu muutto eteen ja muutettiinkin sitten ihan vuoden viimeisinä päivinä. Huhhuh, jos saa valittaa. Uusi koti on pienempi kuin edellinen, mutta eiköhän sopu sijaa anna.

Väliaikaiselle asunnolle heipat

Joskus tulee vastaan se, että pitää saada kuluja alas ja sen voi tehdä esimerkiksi asumisen suhteen. Meidän edellinen vuokra oli todella korkea ja muutenkin oltiin sattuman kautta siirrytty kyseiseen asuntoon hetkeksi asumaan. Koko ajan elettiin varoajalla, että täytyy alkaa etsimään uutta asuntoa, jos omistajat palaa ulkomailta takaisin. Kun ilmoitettiin, että muutetaan kuultiin samalla heidän myyntiaikeistaan. Nyt asunto onkin myynnissä ja meillä uusi koti.

Neliöt putosivat neljälläkymmenellä

Uusi koti on erittäin pieni siinä mielessä, että neliöitä on vain vajaa 60. Tässä asunnossa on vain kaksi makuuhuonetta, joista toinen on pojalla käytössä ja toinen yhteisesti tytöillä. Me vanhemmat (ja nuorimmainen) nukutaan olohuoneessa, joka sekään ei ole tilavimmasta päästä. Sängyn ympärille tulee Ikean hieno verhokatos luomaan tunnelmaa, mutta kauheasti ylimääräistä tilaa ei muuten ole.

Sopu sijaa antaa

Vaikka uusi koti onkin pieni, on se silti todella kotoisa. Saadaan vihdoin iskeä tänne nauloja seiniin ja tehdä kodista ihan meidän näköinen. Edellinen koti oli luonnostaan kaunis, mutta joskus tökki se, ettei oma persoona päässyt siellä mitenkään esiin. Olen nyt innoissani nakutellut tauluja paikoilleen ja laittanut kasveille hyllyjä seinälle. Joka paikkaan tulee enemmän väriä näiden mukana. Taulujen lisäksi olen huomannut, että on yllättävän monenlaisia ratkaisuja, joilla pärjää tavaramäärän kanssa pienemmässä asunnossa. Tavaroista luopuminen on ollut myös äärimmäisen vapauttavaa.

Muutto ja koiranpentu tälle vuodelle

Tämän muuton lisäksi meidän perheeseen haettiin tänään pentu. Uusi koti ja uusi perheenjäsen. Joku kysyy aivan varmasti seuraavaksi, että miksi pienempään kotiin hankitaan pentu ja itse vastaan tähän, että hyvin tänne mahtuu. Hyvin mahtuisi varmaan vielä vauvakin. Me ollaan liikkuvaista porukkaa ja lähes aina menossa. Jatkuvasti käydään mökilläkin, joten koirilla on hyvin tilaa olla ja elää.

Lopuksi haluan toivottaa ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Uusi koti

 

SEURAA MYÖS  :  INSTAGRAM

Kommentit

4 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Suomenlapinkoira! Ja kiitos 🙂

Avatar

Onnea uuteen kotiin! Näyttää ihanan kodikkaalta, ei ne neliöt vaan tunnelma! Minkärotuinen koiranpentu teille tuli? Meillä on aiemmin ollut koiria ja kovasti harkittu jossain vaiheessa koiran hankintaa.

Avatar

Onnea uuteen kotiin, toivottvasti arki lähtee sujumaan uudessa kodissa.

Anette - Operaatio Äiti.

Kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä