Paljonko lapsellasi on ruutuaikaa ja miten sitä seurataan? Vastaa kyselyyn ja voita Pipsa Possu -tuotepaketti!

Vastaamalla Kaksplussan kyselyyn olet mukana arvonnassa.

Teksti Anniina Rintala
Kuvat iStock
Lapset nauttivat laitteiden kanssa touhuamisesta, mutta aikuiset joutuvat usein rajoittamaan niiden käyttöä.

Arvonta on päättynyt! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kyselyyn vastanneille.

Erilaiset pääte- ja medialaitteet, kuten padit, televisiot, tietokoneet ja älypuhelimet, kuuluvat monen nykylapsen elämään siinä missä lelut ja askarteluvälineetkin. Näillä laitteilla lapset muun muassa viihdyttävät itseään, opiskelevat, kuuntelevat musiikkia ja lukevat.

Laitteiden yleistymisen myötä monissa perheissä ruutuaikasäännöistä käydään toisinaan painia. Miten ruutuaikaa voi rajoittaa? Myös se, että lapsi ei joudu laitteelta näkemään hänelle haitallista materiaalia, saa vanhemmat seuraamaan tarkasti lapsen laitteiden käyttöä.

Toisissa perheissä on turvauduttu sovelluksiin, joiden avulla ruutuaikaa ja lasten tekemisiä voi seurata. Toisaalta on perheitä, joissa lapset eivät käytä pääte- tai medialaitteita syystä tai toisesta.

Laadimme aiheesta lukijakyselyn, jonka tavoitteena on selvittää perheiden ruutuaikasäännöstelyä ja lasten laitteiden käyttöä. Kerätyt tulokset julkaistan myöhemmin artikkelin muodossa Kaksplussan verkkosivuilla.

Vastanneiden kesken arvotaan Pipsa Possu -tuotepaketti, jonka arvo on 63,75 euroa! Kyselyyn ja arvontaan voi osallistua 27. lokakuuta saakka.

Pakettiin kuuluvat Pipsan paloauto -kirja ja pehmolelu, Pipsa-possu pelaa jalkapalloa, Pipsa-possun kuvasanakirja, Pipsa-possun paras päivä ikinä -magneettikirja sekä Pipsa-possu puistossa -kirja, joka sisältää liikuteltavia pahviosia. Paketin arvo on 63,75 euroa.

Pakettiin kuuluvat Pipsan paloauto -kirja ja pehmolelu, Pipsa Possu pelaa jalkapalloa, Pipsa Possun paras päivä ikinä -magneettikirja, Pipsa Possu puistossa -luukkukirja sekä kuvasanakirja.

Arvonta on päättynyt! Kiitos kyselyyn vastanneille.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

aika vähän katsoo televisiota konneella ehkä pari tuntia päivä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä