HS: Trollitehdaspaljastuksen takia kriisikokous – Ruotsidemokraatit: ”Emme pyydä anteeksi työtapaamme” - Entä PS:n työtavat?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
HS: Trollitehdaspaljastuksen takia kriisikokous – Ruotsidemokraatit: ”Emme pyydä anteeksi työtapaamme”
Ruotsidemokraattien trollitehtaaseen väitetysti kuuluvia tilejä löytyy Tiktokista, Youtubesta, Facebookista ja Instagramista.

RUOTSIN hallituspuolueet kokoontuivat torstaina ruotsidemokraattien kanssa kriisikokoukseen puolueen trollitehtaan paljastumisen takia. Kriisitapaamisesta uutisoivat useat ruotsalaismediat, muun muassa yleisradioyhtiö SVT ja Aftonbladet.

Pääministeri Ulf Kristerssonin johtaman maltillisen kokoomuksen lisäksi hallituksessa istuvat kristillisdemokraatit ja liberaalipuolue. Ruotsidemokraatit ei kuulu hallitukseen, mutta tukee sitä.

Hallituspuolueet kokoontuivat SVT:n mukaan jo keskiviikkona puimaan trollitehdaspaljastusta ilman ruotsidemokraatteja. Torstaina iltapäivällä alkaneeseen puoluesihteerien kokoukseen osallistui myös ruotsidemokraattien edustaja.

”Me emme pyydä anteeksi työtapaamme”, ruotsidemokraattien puoluesihteeri Mattias Bäckström Johansson sanoi Aftonbladetille kriisikokouksen jälkeen.

HALLITUSPUOLUEET ovat arvostelleet ruotsidemokraatteja ankarasti trollitehdaspaljastuksen jälkeen.

TV4-kanavan Kalla Fakta -dokumenttiohjelma paljasti, että Ruotsin hallituksen tukipuolue käyttää anonyymejä sosiaalisen median tilejä organisoidusti ja salassa levittämään harhaanjohtavaa ja ruotsidemokraatteja suosivaa tietoa.

Puolueen viestintäosaston työntekijöiden tehtävänä on dokumentin mukaan hallita jopa kymmeniä anonyymejä sosiaalisen median tilejä, joita työntekijät itse kutsuvat trollitehtaaksi.

Trollitehtaaseen väitetysti kuuluvia tilejä löytyy Tiktokista, Youtubesta, Facebookista ja Instagramista. Aftonbladet kertoi torstaina, että Kalla Fakta -ohjelmassa mainittuja ruotsidemokraattien trollitehtaaseen liitettyjä anonyymejä Youtube-kanavia on suljettu.
 
vierailija
Eiköhän tällaista toimintaa ole Perussuomalaistenkin taustalla. Kuuluu tämän tyyppisten puolueiden ydintoimintaan. Suomen tutkiva journalismi ei selkeästi samaa tasoa ruotsalaisten kanssa.
 
vierailija
Eiköhän tällaista toimintaa ole Perussuomalaistenkin taustalla. Kuuluu tämän tyyppisten puolueiden ydintoimintaan. Suomen tutkiva journalismi ei selkeästi samaa tasoa ruotsalaisten kanssa.
Vauva av:n mukaan Timo Soini on kertonut, että se työ on persujen puoluetoimistolle peruskauraa. Luultavasti tämän palstan trollit ovat tuon tehtaan palkkalistoilla.
 
vierailija
Hyvä kun kuitenkin tunnustit kuuluvasi trollikatraaseen. Juttujenne perusteella olette monta kertaa uusineita vankilakundeja, jotka eivät sopeudu siviilielämän sääntöihin.
 

Yhteistyössä